Skip to main content

"Braicar" a reluat licitatia pentru motorina

Rezultatul final al licitatiei pentru motorina destinata autobuzelor "Braicar" in valoare de aproape 1 milion de euro va fi comunicat saptamina viitoare. Conducerea SC "Braicar" a anuntat ca a fost reintrunita Comisia de licitatie a societatii pentru a reanaliza ofertele depuse de cei doi ofertanti, asa cum a cerut Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor (CNSC), care a solutionat reclamatia formulata de catre SC "Comision Trade", unul dintre ofertanti. Practic, CNSC a dispus luna trecuta anularea anuntului de atribuire a licitatiei de la SC "Braicar", catre firma"Eldomir Impex", cel de-al doilea ofertant, decizia fiind investita cu titlu executoriu. Motivul comunicat in raspunsul CNSC la contestatie a fost acela ca "Eldomir Impex" a primit punctaj maxim desi nu are certificata implementarea sistemului de management calitate/mediu, una dintre cerintele organizatorului licitatiei.
"Cel mai probabil, la inceputul saptaminii viitoare va fi anuntat rezultatul final al licitatiei", a opinat Cornel Sandulescu, directorul general al SC "Braicar".
Reamintim ca societatea "Braicar" a organizat, in data de 4 mai, o licitatie de aproape 1 milion de euro pentru desemnarea firmei care, timp de un an, ii va furniza motorina necesara asigurarii serviciului de transport public urban. Singurii ofertanti admisi la negocieri au fost "Eldomir Impex" apartinind omului de afaceri Vasile Dogarescu si "Comision Trade" condusa de Florin Cirligea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu