Skip to main content

Brăilenii vor să devină polițiști: peste 80 de candidați pentru cele 6 posturi de ajutor de șef de post

* pe cele 6 posturi vacante de ajutor șef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, s-au înscris 83 de candidați

 

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, 83 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 6 posturi vacante de ajutor șef de post - specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-…;

În perioada 11 - 19 octombrie, candidații ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. “La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați «admis» să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute”, se arată în comunicatul IPJ Brăila.

Potrivit datelor transmise de la IPJ Brăila, posturile scoase la concurs sunt următoarele: Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Dudești – ajutor șef post; Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Ulmu – ajutor șef post; Secția 3 de Poliție Rurală Făurei – Postul de Poliție Comunal Vișani – ajutor șef post; Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Berteștii de Jos – ajutor șef post; Secția 5 de Poliție Rurală Viziru – Postul de Poliție Comunal Viziru – ajutor șef post (două posturi).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu