Mergi la conţinutul principal

Brăilenii Victor Ilie și Viorel Stan au participat la cursa de 24 de ore

* această secțiune  este cuprinsă în Campionatului Național de ultra-alergare * cel mai în vârstă concurent, Victor Ilie, s-a clasat pe locul al 12-lea din 24 de participanți * accidentat, Viorel Stan a ocupat poziția a 21-a

 

La ediția 2021 a Campionatului Național de ultra-alergare, competiția de 24 de ore, au luat startul și doi atleți veterani brăileni, Victor Ilie și Viorel Stan. Această competiție a reprezentat și un criteriu de calificare la Campionatul European de alergare în 24 de ore. Victor Ilie, cel mai în vârstă participant la această secțiune, a alergat 146,930 km și s-a clasat pe locul al 12-lea din 24 de participanți, iar Viorel Stan, care a participat accidentat la acest campionat, și-a trecut în cont 118,650 km și a ocupat poziția a 21-a.

Competiția din acest an s-a desfășurat pe un traseu în lungime de 2000 metri, în jurul Arenei Naționale.

“A fost dificil pentru că ziua a fost cald, noaptea frig, dar organizarea tuturor probelor, coordonate de Diana Amza, a fost foarte bună. Au fost câteva sute de sportivi, cei mai mulți la celelalte probe, la cea de 24 de ore am fost 24 de concurenți. Primii 5 sportivi care la masculin au depășit 220 km, iar la feminin peste 200 km, s-au calificat la Campionatul European. Eu am fost cel mai bătrân concurent și pot spune că sunt mulțumit de ceea ce am realizat. S-au oferit tot felul de geluri, sucuri, energizante, a fost un concurs reușit din toate punctele de vedere”, ne-a declarat Victor Ilie, atletul brăilean cu cele mai multe maratoane bifate din România.

Accidentat, Viorel Stan nu a putut să-și depășească propriul record.

“Sunt dezamăgit că nu mi-am realizat ceea ce mi-am propus, să trec de bariera de 127 de kilometri. Accidentarea la genunchi mă supără în continuare, dar nu voi renunța la competițiile la care mi-am propus să particip în acest an”, a precizat Viorel Stan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro