Mergi la conţinutul principal

Brăilenii Valentin Mavrodin și Ștefan Vrânceanu vor lupta în Gala ”Noaptea Campionilor”

• tinerii de la Doru Team vor lupta în sistemul de luptă kickboxing, la categoria 70 de kg, pe 15 decembrie la Galați • cu multe titluri și victorii în palmares, sportivii au nevoie de sponsorizare

 

Vineri, 15 decembrie, brăilenii Valentin Mavrodin și Ștefan Vrânceanu, de la clubul ”DoruTeam” Brăila, vor participa la Gala ”Noaptea Campionilor”, desfășurată în municipiul Galați. Valentin Mavrodin va lupta împotriva lui Călin Petrișor, la categoria 70 kg. Pentru „Tânărul Samurai” al Brăilei va fi cel mai greu meci din carieră, deoarece nu a luptat niciodată la această categorie. Ștefan Vrânceanu va lupta împotriva lui Edmond Mustafa, la categoria 70 kg.

”Amândoi muncesc din greu. Fac două sau trei antrenamente pe zi, atât de kickboxing cât și de forță și aerobic. Pentru ambii sportivi vor fi meciuri grele, deoarece vor lupta la o categorie superioară și anume la 70 kg. Având doar 64-65 kg, Ștefan Vrânceanu încearcă să acumuleze mai multă masă musculară, ca să fie cât mai apropiat de categoria la care va lupta. Valentin Mavrodin este foarte bine fizic și psihic. Este aproape de vârf, în ceea ce privește condiția sa pentru acest meci. Va fi în cea mai mare formă a lui de până acum. Chiar dacă va lupta la o categorie superioară, față de cea la care a luptat până în acest moment, Valentin va fi pregătit. Acesta este cel mai greu meci din cariera sa. Acum este momentul să-și arate adevărata lui valoare”, ne-a transmis senseiul Dorel Beșleagă.

Cei doi tineri sunt de șapte ori campioni naționali în două sisteme de luptă: kickboxing și kyokushin budokai. Ambii sportivi au un palmares foarte bogat și au făcut cinste orașului cu fiecare ocazie pe care au avut-o. Cu toate acestea, acești băieți sunt susținuți financiar doar de familie și de senseiul Dorel Beșleagă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro