Mergi la conţinutul principal

Brăilenii sunt așteptați la concertul caritabil „Primăvara faptelor bune”

• acesta va fi susținut de Muzica Militară a Garnizoanei Brăila pentru ajutorarea caporalului Ionuț Lupu, diagnosticat cu neoplasm al sinusului maxilar drept, stadiul IV • evenimentul va avea loc pe 1 martie, ora 15.00, în Sala ProArte a Centrului de Creație Brăila, iar intrarea este liberă

 

Spectacol caritabil susținut de membrii Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila, condusă de cpt. Raul Ionuț Badale, pentru colegul lor, caporal Florinel Lupu, diagnosticat cu o afecțiune deosebit de gravă. Florinel urmează se se trateze la o clinică din străinătate și are nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. 

Astfel, Consiliul Județean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria Municipiului Brăila, în parteneriat cu Muzica Militară a Garnizoanei Brăila, organizează vineri, 1 martie, începând cu ora 15.00, evenimentul cultural caritabil intitulat „Primăvara faptelor bune”.

„Vă invităm să lăsați magia interpretării celor mai frumoase piese să vă cuprindă sufletele, iar împreună cu Muzica Militară a Garnizoanei Brăila și invitații Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila să transformăm miracolul muzicii în miracolul recuperării caporalului Florinel Lupu, diagnosticat cu neoplasm al sinusului maxilar drept, stadiul IV”, este îndemnul organizatorilor.

Despre membrii Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila sunt multe de spus: sunt instrumentiști valoroși, nelipsiți de la cele mai importante evenimente ale urbei, ce pun o amprentă distinctă asupra scenelor muzicale pe care au performat atât din țară cât și din străinătate, prin numeroasele evenimente la care au luat parte, transformând întotdeauna talentul și creativitatea în provocări noi și excelență în muzică.

„Sub bagheta inegalabilului dirijor cpt. Raul Ionuț Badale, unul dintre cei mai talentați și dedicați dirijori, apreciat la scenă deschisă pentru entuziasmul și muzicalitatea sa, cel care își pune talentul desăvârșit și creativitatea în slujba acestui act caritabil, spectacolul din data de 1 martie va deveni, cu siguranță, unul de neuitat, alăturându-se, astfel, campaniei de ajutorare a caporalului Florinel Lupu, și el membru al Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila”, a mai precizat sursa citată.

Evenimentul cultural caritabil „Primăvara faptelor bune”, prilej minunat de a ne ajuta aproapele, de a ne alătura unei cauze nobile nu numai prin prezența în sală ci și printr-un gest plin de generozitate și compasiune - mici donații, în urna special amenajată, pe acordurile splendide ale Muzicii Militare - va fi transmis live pe pagina de Facebook: Centrul.de.Creatie.Braila. Intrarea este liberă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro