Mergi la conţinutul principal

Brăilenii s-au înnoit la Târgul Pascal al Camerei de Comerţ

• şi au avut de unde alege, de la zecile de standuri ale meşteşugarilor prezenţi la eveniment

 

Gong final al ediţiei cu numărul doi a Târgului Pascal organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila în parteneriat cu Consiliul Judeţean Brăila şi în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila.

Desfăşurat în perioada 6 - 9 aprilie, în aceeaşi locaţie că şi anul trecut, adică aleea din faţa Sălii Polivalente, târgul a reunit un număr de 33 expozanţi care au răspuns invitaţiei de a participa la acest eveniment adresat brăilenilor, în frumoasa perioadă a Floriilor şi Paştilor.

“Anul acesta, vizitatorii au putut admira şi cumpără produse autentice tradiţionale româneşi precum: obiecte din ceramică, ţesături, ouă încondeiate, icoane, împletituri din nuiele, fibre vegetale, podoabe, port popular, articole de pielărie şi blănărit, industrie casnică, realizate de meşteri populari, membri ai Asociaţiei Meşterilor Populari din Moldova, care ne-au onorat anul acesta cu prezenţa lor”, au explicat organizatorii.

Doritorii s-au putut bucura de gusturile copilăriei: dulciuri de casă, figurine din turtă dulce, colaci secuieşti, dulceţuri, dar au putut gusta şi produse din carne conservate după metode tradiţionale, brânzeturi, vinuri etc. Iar cei interesaţi au cumpărat cămăşi bărbăteşti, espadrile etno, feţe de masă cu motive pascale, accesorii unicat (coliere, brăţări şi cercei din pastă polimerică), suveniruri etc.

“Consider că târgul s-a bucurat de succes şi de un real interes atât din partea expozanţilor, cât şi din partea vizitatorilor şi sper ca, de la un an la altul, evenimentul să capete amploare şi să devină o manifestare aşteptată şi apreciată de brăileni” ne-a declarat Ştefan Fusea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro