Mergi la conţinutul principal

Brăilenii, invitați să probeze simulatoare de cutremur, incendii sau situații meteo extreme

* Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns în Situații de Urgență se află la Brăila, în acest sfârșit de săptămână * acesta este amplasat pe Faleza Dunării, în zona adăpostului pescăresc, la capătul Vadului Spitalului, și poate fi vizitat, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 - 20.00

 

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila informează că, astăzi și mâine, 24 – 25 septembrie, Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns în Situații de Urgență se află în municipiul Brăila.

Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns în Situații de Urgență este amplasat în zona adăpostului pescăresc de pe Faleza Dunării. Acesta poate fi vizitat, în cele două zile, în intervalul orar 09.00 – 20.00.

”Prin obiectivul său de formare a populaţiei, Centrul Mobil este dotat cu echipamente care simulează diverse situaţii de urgenţă, incendii, situaţii meteo extreme sau chiar cutremure. În ceea ce priveşte incendiile, pot fi simulate "flăcări digitale" în producerea unor incendii la aragaz, coşul de gunoi şi aparate electronice şi electrocasnice în bucătărie şi dormitor. Cu această ocazie, cetăţenii vor putea identifica mai uşor posibilii factori de risc şi vor avea oportunitatea să înveţe modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă. Personalul inspectoratului este pregătit să acorde timp și să răspundă la toate întrebările legate de modul de acțiune în cazul apariției unei situații de urgență”, a transmis ISU Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro