Mergi la conţinutul principal
Încă se mai fac înscrieri!

Brăilenii de toate vârstele sunt așteptați să deprindă tainele dansului popular

* de la jumătatea lunii februarie, Atelierul "Jocul" al Centrului de Creație Brăila își reia activitatea * vor fi patru grupe de lucru: începători, avansați, copii și seniori

 

Brăilenii de toate vârstele și din toate păturile sociale, iubitori de tradiții și de folclor, sunt așteptați la sediul Centrului de Creație Brăila, din Piața Traian nr. 2, pentru a se înscrie în una din cele patru grupe ale Atelierului "Jocul" - atelier care-și va relua activitatea la jumătatea lunii februarie a.c.

Astfel, Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (CJCPCT - Centrul de Creație) anunță reluarea activității Atelierelor de revitalizare a patrimoniului imaterial brăilean. Mai precis, este vorba de reluarea activității Atelierului "Jocul", înscrierile începute la finele lunii ianuarie a.c. fiind prelungite până pe data de 14 februarie. Doritorii se pot adresa secretariatului Centrului de Creație Brăila (din Piața Traian nr. 2) consultând, totodată, Regulamentul de desfășurare a activității Atelierelor pe pagina web a instituției: https://centruldecreatiebraila.ro/.

Activitatea Atelierului "Jocul" se va derula prin intermediul a patru grupe de lucru: începători, avansați, copii și seniori (ultima fiind nou înființată).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro