Brăilenii au egalat în cel de-al cincilea minut de prelungire al reprizei a doua, însă ţinând cont de modul în care s-au derulat ostilităţile în acest meci se poate spune că elevii lui Pânzaru au pierdut două puncte mari. Dacia Unirea a controlat jocul, şi-a creat ocazii însă a marcat doar o singură dată din acţiune şi apoi din penalty, în timp ce gazdele au avut o singură ocazie, dar au înscris tot de două ori pentru că golul egalizator a fost de fapt un autogol al lui Ivan. La ultima fază s-a făcut dreptate şi brăilenii au reuşit să obţină, totuşi, un punct graţie penalty-ului transformat de Costel Roşu.
În minutul 6 Dacia Unirea a irosit prima mare şansă de gol, Onofraş l-a fentat pe Preoteasa la maginea careului şi a trimis mingea în bara din dreapta portarului Cezar Lungu, rămas spectator la această fază. Brăilenii au continuat să controleze jocul şi după numai cinci minute Frunză, lansat de Puşcaşu, a şutat din poziţie centrală însă mingea a trecut la o palmă peste transversala porţii gazdelor. A fost faza care a prefaţat golul brăilenilor. În minutul 14 Muscă i-a pasat lui Onofraş şi acesta a şutat la semiînălţime pe lângă portarul gazdelor şi a deschis scorul. Putea fi 2-0 pentru oaspeţi în minutul 16, când Bumbac a gafat, mingea a ajuns la Puşcaşu, care a şutat pe mijlocul porţii, însă Vădrariu a reuşit să se culce în calea ei şi să evite golul. Abia în minutul 23 Dunărea Călăraşi a ameninţat poarta lui Olaru, însă Kanda a fost blocat de Laurenţiu Ivan. Frunză (min. 25) i-a pasat pe culoar lui Puşcaşu, acesta a şutat din alergare, însă mingea a trecut pe lângă ţintă. Brăilenii au continuat să asedieze careul gazdelor şi au mai irosit o ocazie imensă de gol în minutul 44, când după o acţiune rapidă de atac mingea a ajuns la Frunză, dar căpitanul de echipă al oaspeţilor a şutat de la marginea careului mic exact pe direcţia portarului Cezar Lungu, care reţinut-o şi astfel brăilenii aveau doar un avantaj minim după primele 45 de minute. Bumbac a reuşit să trimită mingea în plasa porţii brăilene la zece minute de la reluare, însă golul a fost anulat corect pe motiv de ofsaid de arbitrul Dan Botescu. La faza imediat următoare, pe contraatac, Muscă a şutat pe lângă poartă. În minutul 62, Dacia Unirea putea din nou să-şi dubleze avantajul, însă Onofraş a fost blocat eficient de Bumbac. Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 66 Dunărea Călăraşi a obţinut un corner, Kanda a centrat în faţa porţii, mingea i-a căzut pe spate lui Ivan şi apoi s-a oprit la colţul lung, 1-1. În minutul 74 noul intrat în teren Costel Roşu şi Muscă au cerut pe rând penalty la intrările asupra lor a adversarilor direcţi, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Contrar cursului jocului, în minutul 84 Alexandru Stoica a şutat din voleu, fără preluare, exact în vinclul porţii brăilene şi gazdele conduceau nesperat cu 2-1. La acest scor echipa lui Adrian Mihalcea a început să tragă de timp pentru a conserva rezultatul, însă în cel de-al cincilea minut de prelungire al reprizei a doua s-a făcut dreptate. Dacia Unirea a primit un penalty, după ce Muscă a fost busculat pe linia porţii de Popescu, centralul Dan Botescu a arătat punctul cu var, iar lui Popescu i-a acordat cartonaşul roşu. Mijlocaşul Costel Roşu a marcat şi meciul s-a încheiat la egalitate.
Dacia Unirea: Olaru - Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Olenic - Onofraş (min. 71: Roşu), Petean (min. 86: Dima), Puşcasu, Frunză (min. 82: Necoară) - Muscă.
Antenor: Alin Pânzaru
Dunărea Călăraşi: Lungu - Ţenea, Bumbac, M. Popescu, Vădrariu - Kanda, Sg. Popescu, Preoteasa (min. 46: Stoica), Chiţu (min. 46: S. Matei) - Andrei (min. 81: Panait), Alexandru
Antrenor: Adrian Mihalcea