Mergi la conţinutul principal

Brăilenii au monopolizat podiumul la 110 m garduri

La Campionatul Naţional de atletism rezervat juniorilor II, competiţe care s-a derulat în urmă cu câteva zile la Bucureşti, sportivii brăileni au obţinut rezultate foarte bune în proba de garduri. La masculin, la finalul cursei de 110 m garduri, podiumul a fost monopolizat de brăileni. George Eduard Baltă, atlet pregătit de profesoara Anilena Anton, a cucerit titlul de campion naţional, Andrei Negoiţă şi-a trecut în cont medalia de argint iar Ionuţ Buzea pe cea de bronz. Baltă şi Negoiţă sunt sportivi cu dublă legitimare, LPS Brăila - CSM Brăila, iar la această competiţie au concurat pentru CSM, în timp ce Buzea este legitimat la LPS. Proba de 100 m garduri a fost câştigată de Adelina Sandu, atletă cu dublă legitimare, LPS Brăila - CSM Oneşti, de la grupa profesorului Nicolae Iorga, iar medalia de bronz i-a revenit tot unei atlete brăilene, Iulia Banaga. Calificate în finală, alte două atlete brăilene, Andreea Caracudă şi Petronela Cârstei s-au clasat pe locul al cincilea şi respectiv, al şaptelea.
Sandu şi Banaga au devenit apoi campioane naţionale în două probe de ştafetă, la 4x100 m plat şi la 100+200+300+400 m plat.
Laurenţiu Nedelcu, Marian Picoş, Tudor Petrişor şi Alin Crăcană au mai obţinut pentru LPS Brăila o medalie de argint în proba de ştafetă 4x100 m plat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro