Mergi la conţinutul principal

Brăilenii își vor plăti impozitele și taxele la fostul Liceu Forestier

• potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Brăila, începând cu 5 decembrie a.c., Serviciul Constatare Impunere Persoane Juridice, Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Executări Silite, din B-dul Al. I. Cuza nr. 105, și Serviciul Constatare Impunere Persoane Fizice, din Piața Traian nr. 14, își vor desfășura activitatea pe B-dul Independenței nr. 65

 

Este oficial: clădirea în care a funcționat Grupul Școlar de Prelucrarea Lemnului „C-tin Brâncuși” (fost Liceu Forestier), de pe B-dul Independenței nr. 65 - reabilitată integral începând cu anul 2020 - devine de luni, 5 decembrie a.c., sediu al Direcței Finanțelor Publice Locale Brăila. Acolo își vor putea plăti brăilenii - persoane fizice și persoane  juridice - impozitele și taxele către bugetul local.  

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Brăila, „începând cu data de 5 decembrie 2022, Serviciul Constatare Impunere Persoane Juridice, Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Executări Silite din B-dul Al. I. Cuza nr. 105, și Serviciul Constatare Impunere Persoane Fizice, din Piața Traian nr. 14, își desfășoară activitatea pe B-dul Independenței nr. 65, la fostul Liceu Forestier”.

Viceprimarul Doinița Ciocan ne-a declarat că, la sediul de pe B-dul Cuza nr. 105, vor mai  rămâne, totuși, deschise, o perioadă de timp, două ghișee pentru plata taxelor locale, de către persoane fizice.

Reamintim că, începând cu luna februarie a anului 2020, clădirea în care a funcționat Grupul Școlar de Prelucrarea Lemnului „C-tin Brâncuși” Brăila (Liceul Forestier), de pe B-dul Independenței nr. 65, a fost reabilitată integral, lucrările fiind executate de SC „Repavil Cons” SRL Brăila. Contractul de execuție a fost, conform licitației de la acea dată, de 1.730.849,55 lei, plus TVA. Printre altele, au fost refăcute tencuielile interioare și exterioare, tâmplăria, acoperișul și instalațiile sanitare, electrice, termice și de ventilație. Municipalitatea a păstrat, totuși, o parte din elementele de construcție originale, inclusiv ușa de acces în fostul liceu, realizată din lemn masiv.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro