Mergi la conţinutul principal

Brăileni pe podium la “Cupa Bistriței – Memorialul Nicolae Mihalache”

* concursul a ajuns în acest an la cea de a 37-a ediție * sportivii de la CSM Brăila au realizat timpi mult mai buni decât în 2021 * “Rezultate  promițătoare în vederea competițiilor oficiale indoor, din 2022”, spune profesoara Irina Roată

 

Competiția care deschide anul competițional 2022 în atletismul românesc este “Cupei Bistriței – Memorialul Nicolae Mihalache”, concurs ajuns în acest an la cea de a 37-a ediție. Aceasta s-a

desfășurat pe 15 și 16 ianuarie și s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă, seniori, tineret, juniori I, II și III. Fiind un concurs de pregătire  open, la fiecare probă s-a întocmit un singur clasament, cu excepția celor de aruncare a greutății și de garduri.

Cu acest prilej, atleții de la CSM Brăila au avut rezultate mult mai bune decât la ediția anterioară, cea din 2021. Denis Neacșu, atlet pregătit de profesoara Irina Roată, s-a clasat pe locul al doilea la 60 m plat și pe al treilea la 400 m, iar colegul său de grupă, Alexandru Șendea, a câștigat proba de 60 m garduri. Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, a reușit timpi mult mai buni decât în 2021, la 60 și 400 m, iar Mario Grozea a scos de asemenea un timp bun, în serii. Safira Barbu a câștigat proba de 60 m garduri, junioare III, iar Ștefania Coteș a realizat cel de-al doilea timp, în serii, tot la garduri.

Claudiu Dima a avut evoluții în creștere la 200 m juniori II, unde s-a clasat pe locul al cincilea, dar și la 60 m plat. Rebecca Băjănică a evoluat aproape de nota sa obișnuită, cu un plus de asemenea, față de ediția precedentă. Laurențiu Stan, sportiv care practică atletismul de doar un an, s-a descurcat onorabil la ambele probe la care a luat startul, 60 și 200 m plat.

De la CSM Brăila nu au participat la această competiție, fiind accidentați, Bianca Bratosin și Ștefan Lîlă.

De la LPS Brăila a participat un singur atlet, Cosmin Moise, de la grupa profesorului Nicu Roată. Moise s-a clasat pe locul al doilea, la 60 m garduri, la juniori II, timpul realizat de el fiind 8:51 secunde.

“Rezultatele de la Bacău sunt foarte bune în opinia mea. Ele sunt superioare celor de anul trecut, promițătoare în vederea competițiilor oficiale indoor din 2022”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro