Mergi la conţinutul principal

Brăileni pe locuri fruntaşe în concursurile atletice de verificare

Atleţii brăileni care şi-au propus să urce pe podium în competiţiile naţionale şi internaţionale din acest an s-au remarcat la concursurile de pregătire care au avut loc în weekend-ul trecut. Anamaria Ioniţă, sportivă cu dublă legitimare CSM Brăila - CSU Piteşti, s-a clasat pe locul al doilea la pentatlon. Ioniţă a concurat şi la Grand Prix-ul atletic desfăşurat duminică, unde s-a clasat pe locul al treilea, ea fiind devansată la senioare, de o altă brăileancă, Adelina Sandu, atletă junioară I cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti, pregătită de profesorul Nicolae Iorga. Colegele de grupă ale Adelinei Sandu, ambele junioare II, Iulia Banaga şi Petronela Cristea, au ajuns în finala probei de 60 m garduri - senioare şi s-au clasat pe locul şase şi respectiv opt. La junioare, Banaga a ocupat poziţia a doua, iar Cristea pe a treia.
"Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de cele trei atlete junioare. Am văzut unde trebuie să mai insistăm ca la etapele finale sportivele să prindă forma cea mai bună", a declarat profesorul Nicolae Iorga. Tot la această competiţie a participat şi George Baltă, iar sportivul pregătit de profesoara Anilena Anton s-a clasat pe locul al treilea la 60 m garduri. "Nu a concurat în plenitudinea forţelor pentru că a fost uşor accidentat. În finală poate să-şi îmbunătăţească atât timpul realizat acum, cât şi locul pe care l-a obţinut", a spus după concurs antrenoarea Anilena Anton.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro