Mergi la conţinutul principal

Brăileni lipsiți de bun simț. Cinci persoane consumau semințe și aruncau cojile pe jos

* în data de 24 august, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public și normele de conduită socială *  cinci persoane au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, alte trei aruncau deșeuri pe domeniul public, iar proprietara unui câine nu și-a liniștit animalul

 

Unii brăileni continuă să dea dovadă de lipsă de bun simț, sparg semințe și aruncă cojile pe jos, sau lasă deșeuri pe spațiul public.

În data de 24 august, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială. Mai precis, este vorba despre 9 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 69 de ani. “Cinci persoane au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos, pe B-dul Al. I. Cuza și pe Str. Fața Portului. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 4.500 lei. Totodată, alte trei persoane au fost depistate în timp ce aruncau diverse tipuri de deșeuri pe domeniul public, pe. Str. C. A. Rosetti și pe str. Plevna. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 3.000 lei”, au precizat polițiștii locali.

De asemenea, o altă persoană a fost sancționată cu suma de 500 lei deoarece, în calitate de proprietară a unui câine, nu a luat măsuri în vederea prevenirii disconfortului provocat colocatarilor prin lătrăturile patrupedului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro