Mergi la conţinutul principal

Brăileanul Sorin Moise, numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii

* decizia a fost publicată deja pe 4 ianuarie în Monitorul Oficial, la pachet cu alte numiri în Guvernul Nicolae Ciucă * propunerea în privința lui Sorin Moise (director al OJFIR Brăila) vine din partea organizației PSD * președintele social-democraților brăileni, senatorul Ion Rotaru, a afirmat că Moise are experiență atât ca director la OJFIR Brăila, cât și ca fermier, astfel că va putea să contribuie la bunul mers al lucrurilor în zona agriculturii din Județul Brăila

 

 

Numire surpriză în Guvernul Nicolae Ciucă: Sorin Moise (directorul Oficiului Judeţean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Brăila) a fost numit secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Decizia a fost deja adoptată de Guvernul Nicolae Ciucă și publicată în Monitorul Oficial, marți, 4 ianuarie. Potrivit președintelui PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, propunerea în ceea ce-l privește pe Moise vine din partea organizației pe care o conduce. Acesta s-a arătat încântat de calitățile directorului OJFIR Brăila, dar a ținut să sublinieze că la Centru s-a ținut cont de doleanțele venite dinspre organizația PSD, ca urmare a rezultatelor bune obținute la alegeri.

”Da, este adevărat, s-a publicat în Monitorul Oficial numirea în calitate de secretar de stat la Ministerul Agriculturii a domnului Sorin Moise. Aceasta vine ca urmare a propunerii făcute de organizația județeană a PSD Brăila. Sigur că am avut în vedere calitățile pe care le întrunește domnul Moise. În primul rând, faptul că este inginer agronom. Mai mult decât atât, a organizat și a condus o fermă. Deci a fost undeva acolo la firul ierbii și s-a confruntat cu problematica, și ca specialist, dar și ca agricultor care lucrează direct în domeniu. Sigur, contează foarte mult și experiența pe care a căpătat-o în calitate de director la OJFIR Brăila. Din această perspectivă am făcut propunerea. Dar apreciez că este meritul organizației noastre. Și este clar că am fost luați în considerare datorită rezultatelor pe care le-am obținut de fiecare data la alegeri. Pe lângă calitățile pe care le îndeplinește domnul Moise și pe care sigur că le-am apreciat și noi, a contact și acest aspect. Și sigur că și organizația națională, conducerea partidului a avut în vedere acest lucru. Ne bucurăm și sunt convins că fiind, și tânăr, și cu putere de muncă, va avea o contribuție în ceea ce privește mai bunul mers al lucrurilor în zona agriculturii. Este un sprijin deosebit pe care poate să îl acorde și județului Brăila, având în vedere specificul nostru. Pentru că suntem județ agricol”, a declarat Rotaru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro