Mergi la conţinutul principal

Brăileanul Gabriel Ion, reprezentantul României într-un film făcut la inițiativa președintei Parlamentului European

* filmul a fost realizat  cu ocazia împlinirii unui an de mandat a Robertei Metsola * au fost selectați cetățeni din toate statele membre, din diverse domenii de activitate * brăileanul  Gabriel Ion a fost ales pentru implicarea pe plan local și național

 

 

Brăileanul Gabriel Ion reprezintă România la nivel european! Este vorba despre un film realizat la inițiativa președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, cu ocazia împlinirii unui an de mandat. În cadrul acestui film, au fost selectați cetățeni din toate statele membre din diverse domenii de activitate, fiecare spunând ce înseamnă pentru ei Europa.

”Din fiecare stat membru a fost selectat un singur cetățean, iar din România pe baza implicării pe plan local și național, a fost selectat tânărul Gabriel Ion. Avem onoarea ca un tânăr implicat, devotat și educat să reprezinte cu glorie România la cele mai înalte foruri de decizie europeană”, au transmis pe Facebook reprezentanții Biroului Parlamentului European în România.

În vârstă de 24 ani, Gabriel Ion s-a remarcat prin numeroasele proiecte de voluntariat pe care le-a derulat în Brăila și în țară. Tânărul este președintele Forumului Tinerilor din România – Brăila (FTR Brăila), coordonator național al Forumului Tinerilor din România și mentor în cadrul proiectului ”Promotor pentru democrație europeană”, implementat de Biroului Parlamentului European în România.

”Avem onoarea ca România să fie reprezentată la nivel european de către liderul nostru, Gabriel Ion! ÎmprEUnă putem face ca imPOSIBILUL să devină POSIBIL! România are nevoie de TINEri!”, au transmis colegii lui Gabi de la FTR Brăila, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro