Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean crescător de câini, amendat din cauza lătrăturilor care deranjau vecinii

* amenda, în valoare de 300 de lei, a fost aplicată de Poliția Locală

 

 

 

 

Exasperați de lătrăturile câinilor unui vecin, câțiva brăileni domiciliați pe strada Ștefan cel Mare au făcut reclamație la Poliția Locală, plângându-se de zgomotul pe care trebuie să-l suporte zi și noapte. Polițiștii locali au dat curs sesizării și, deplasându-se la adresa indicată, au constatat că cele reclamate se confirmă. Motiv pentru care l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 lei, somându-l să ia măsuri pentru menținerea liniștii. Rămâne de văzut dacă sancțiunea și-a atins scopul și ce fel va proceda cel în cauză pentru prevenirea lătrăturilor deranjante!

”Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform H.C.L.M. Brăila nr.19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila  – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de deținător a doi câini nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, informează Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii