Mergi la conţinutul principal

Brăilean crescător de câini, amendat din cauza lătrăturilor care deranjau vecinii

* amenda, în valoare de 300 de lei, a fost aplicată de Poliția Locală

 

 

 

 

Exasperați de lătrăturile câinilor unui vecin, câțiva brăileni domiciliați pe strada Ștefan cel Mare au făcut reclamație la Poliția Locală, plângându-se de zgomotul pe care trebuie să-l suporte zi și noapte. Polițiștii locali au dat curs sesizării și, deplasându-se la adresa indicată, au constatat că cele reclamate se confirmă. Motiv pentru care l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 lei, somându-l să ia măsuri pentru menținerea liniștii. Rămâne de văzut dacă sancțiunea și-a atins scopul și ce fel va proceda cel în cauză pentru prevenirea lătrăturilor deranjante!

”Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform H.C.L.M. Brăila nr.19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila  – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de deținător a doi câini nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, informează Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro