Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăilean înjunghiat de un tânăr din Slobozia

* un bărbat din municipiul Slobozia a fost reținut de polițiști pentru tentativă de omor, după ce a lovit și înjunghiat un tânăr de 19 ani din Brăila

 

Un brăilean a fost înjunghiat de un bărbat din județul Ialomița, acesta fiind reținut de polițiști, în urmă cu două zile. Bărbatul din municipiul Slobozia a fost reținut de polițiști 24 de ore pentru tentativă de omor, după ce a lovit și înjunghiat un tânăr de 19 ani din Brăila, după cum informa, luni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ialomița. ”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3:00, în localitatea Grivița, în zona unui local, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi lovit și înjunghiat un tânăr în vârsă de 19 ani, din județul Brăila. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomița.

Polițiștii de investigații criminale au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a fost arestat la Tribunalul Ialomița, după cum se arată pe site-ul instanței.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii