Mergi la conţinutul principal

Brăila sărbătoreşte Ziua Internaţională a Francofoniei

• Prefectura Brăila a pregătit pe 20 martie un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Francofoniei, alături de câteva unităţi de învăţământ care derulează proiecte sau parteneriate cu instituţii din Franţa

 

Autorităţile brăilene par pregătite în acest an pentru a sărbători Ziua Internaţională a Francofoniei. Prefectura Judeţului Brăila a emis, recent, un comunicat de presă pentru a sublinia că în data de 20 martie, instituţia va realiza un eveniment, alături de liceele şi şcolile care derulează proiecte cu instituţii din Franţa.  

Împreună cu toate statele membre ale Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF), România celebrează - şi anul acesta - Ziua Internaţională a Francofoniei, prin activităţi culturale, artistice  şi educaţionale, pentru o mai bună promovare a limbii franceze, dar şi în scopul cooperării şi solidarităţii dintre instituţii. În acest context, sub genericul «J'aime, je partage #mon20mars», tema acestui an, Instituţia Prefectului - Judeţul Brăila reuneşte unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul nostru care derulează proiecte/parteneriate cu instituţii din Franţa (Colegiul Naţional «Gheorghe Munteanu Murgoci», Liceul Teoretic «Nicolae Iorga» şi Şcoala Gimnazială Siliştea) pentru a împărtăşi din experienţele trăite în cadrul acestora”, se arată în cadrul comunicatului.

Activitatea se va desfăşura pe data de 20 martie, în Sala Mare a Prefecturii, începând cu ora 14:00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro