Mergi la conţinutul principal

Brăila Nouă îl sprijină pe George Simion ca independent la Europarlamentare

• cunoscut pentru activitatea sa cu Platforma Unionistă Acţiunea 2012, George Simion şi-a anunţat, ieri, şi la Brăila candidatura la Alegerile Europarlamentare, ca independent • acesta se bucură de susţinerea pentru strângerea de semnături din partea partidului local al lui Lucian Căprariu, Brăila Nouă

 

Membrii partidului local Brăila Nouă, care îl are printre fondatori pe consilierul municipal Lucian Căprariu, au dezvăluit, ieri, candidatul independent pe care au decis să îl sprijine la Alegerile Europarlamentare. Este vorba despre George Simion, cunoscut pentru activitatea sa în cadrul Platformei Unioniste Acţiunea 2012, care s-a aflat la Brăila pentru a-şi lansa candidatura în viitoarea cursă electorală. Printre temele abordate de acesta s-a numărat şi ideea necesităţii ca zona Brăila - Galaţi să fie următorul pol urban din România. Acesta a promis alocarea de resurse, ca europarlamentar, şi din bugetul viitor al Uniunii Europene pentru realizarea regiunii metropolitane a Dunării de Jos.

“Unirea este idealul nostru şi credinţa că prin Unire vom dezolta ţara. Avem de înfăptuit mai multe uniri şi în România, iar una dintre acestea este cea dintre Galaţi şi Brăila. Chiar dacă acest lucru nu este dorit de clasa politică din prezent, temătoare că îşi va pierde privilegiile, eu cred că e singura cale de a reda strălucirea de odinioară acestei zone”, a declarat George Simion.

În acelaşi context, partidul local Brăila Nouă a semnat cu acesta un protocol de susţinere în privinţa strângerii de semnături şi nu numai. Consilierul local independent Lucian Căprariu a prezentat principalele obiective care vor fi realizate în baza parteneriatului încheiat.

“Acordul de parteneriat prevede un program operaţional pentru Brăila. Principalele obiective: activităţi de elaborare de politici publice pentru instituirea unui program specific regiunii metropolitate Galaţi - Brăila - Tulcea, realizarea proiectelor de infrastructură şi activităţi de lobby economic şi politic pentru atragerea fondurilor europene. Vom munci pentru acest lucru. Avem o luptă de dus şi o vom duce împreună cu George Simion”, a declarat Căprariu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro