Mergi la conţinutul principal

Brăila, la Campionatul Mondial de Kickbox. Adolescentul Mardar pleacă în Italia, sâmbătă

• alături de antrenorul său, Dan Căpăţînă, acesta va pleca sâmbătă seara spre Italia, acolo unde are loc competiţia mondială • clubul sportiv de la care provine Teo a reuşit să strângă cei 2.000 euro necesari pentru concurs, atât de la oameni de afaceri, cât şi de la oameni simpli cu suflet mare

 

După ce s-a văzut la un pas de a renunţa la visul său, acela de a se lupta cu cei mai buni sportivi din lume la kickboxing, în cadrul Campionatului Mondial, adolescentul brăilean Teo Mardar are motive să zâmbească. Împreună cu antrenorul său, Dan Căpăţînă de la CS Urban Warrior Gym, au reuşit să strângă cei 2.000 euro necesari deplasării în Italia, acolo unde se va desfăşura Campionatul Mondial de Kickboxing K1, în perioada 16 - 23 septembrie 2018. Printre cei care i-au ajutat, se numără atât afacerişti, cât şi oameni simpli ce au dorit să vadă un brăilean, pentru prima dată în istoria acestui sport de contact, prezent la o competiţie mondială.

Sâmbătă seara, adolescentul şi antrenorul vor porni în spre Italia. “A fost o perioadă de pregătire foarte grea, cu mici accidentări, dar asta nu a contat în împlinirea visului de a deveni campioni mondiali. Suntem mândri că reprezentăm România la un astfel de eveniment sportiv şi la sfârşit ne dorim să auzim Imnul Naţional al României. Am trecut printr-o perioadă crâncenă de pregătire, cu 2-3 antrenamente pe zi”, ne-a declarat antrenorul adolescentului, Dan Căpăţînă.

La Campionatul Mondial de Kickboxing K1 vor participa, în acest an, 1.755 de sportivi ce provin din 62 de ţări.

După ce se vor întoarce din Italia, nici antrenorul şi nici sportivul adolescent nu vor lua o pauză, ci vor continua să se antreneze, deoarece pe 8 octombrie trebuie să fie prezenţi la o gală profesionistă de K1, în Braşov.

Reamintim că adolescentul brăilean Teo Mardar este campion naţional de kickboxing, performanţă la care se adaugă şi altele la fel de importante: locul I la mai multe competiţii naţionale sportive de kickbox.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro