Brăila, capitala dirt track-ului românesc | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Brăila, capitala dirt track-ului românesc

• sâmbătă şi duminică, pe pista Stadionului Municipal au loc primele două etape din Campionatul Naţional individual de dirt track • în prima zi se desfăşoară şi Cupa Brăilei, competiţie la care premiile sunt oferite de DJST

 

În acest weekend, pe pista Stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track pentru juniori şi seniori. La competiţiile organizate de Clubul Sportiv Municipal Brăila, CSTA Gică Voiculescu Bucureşti şi Federaţia Română de Motociclism, care va fi reprezentată de prim-vicepreşedintele Nicu Niţă, vor participa sportivi din România şi Ungaria. Clubul brăilean va fi reprezentat de Alexandru Toma, Gabriel Comănescu, Stănel Gheorghe, Florin Barabaşu, Ştefan Popa şi Ştefan Căpităneanu, însă, conform precizărilor făcute de Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila, pe această listă mai pot apărea şi alţi patru sportivi juniori brăileni. La aceste etape vor fi şi câteva absenţe de marcă anunţă organizatorii, astfel, de la CSM Brăila vor lipsi Fănică Popa şi Andrei Popa, de la  CSTA Gică Voiculescu Bucureşti nu va veni Adrian Gheorghe, de asemenea, la start nu se vor prezenta nici sportivii bulgari.

Etapa care va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30, va fi organizată de CSM Brăila, cea de duminică, de la 10.30, de CSTA Gică Voiculescu Bucureşti.

“Sunt câteva absenţe, toate din motive obiective, dar eu sunt convins că vor fi două etape spectaculoase, pentru că de la noi sunt câţiva sportivi care se vor bate la primele locuri de pe podium cu Marian Gheorghe şi cu alergătorii din Ungaria, care reprezintă clubul Voinţa Sibiu. Sâmbătă, vor avea loc două competiţii, de fapt, pe lângă etapa de campionat se va

desfăşura şi Cupa Brăilei în colaborare cu DJST Brăila, urmând ca, duminică, etapa a doua să fie organizată de clubul bucureştean. Deocamdată, nu pot veni la noi şi sportivii din Polonia, deoarece încă nu ne-am procurat acea pernă gonflabilă de protecţie, dar cred că la următoarele două etape care vor avea loc în iulie, tot la Brăila, şi acest aspect să fie rezolvat , a declarat Dumitru Blănaru, directorul CSM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro