Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brăila: alte 30 de îmbolnăviri cu tulpina Delta

* este vorba despre suspiciunile medicilor de zilele trecute, pentru care au fost recoltate probe și trimise la București pentru validare * între timp, la Brăila, numărul internărilor a ajuns la 216

 

Se confirmă suspiciunile medicilor din Brăila privind varianta Delta a coronavirusului, la cei 30 de pacienți ale căror analize au fost recoltate săptămâna trecută și trimise la București. Direcția de Sănătate Publică Brăila ne-a informat că rezultatele analizelor trimise la secvențiere confirmă varianta indiană de COVID-19.

Între timp, la Brăila numărul pacienților din spitale a depășit 200 după ce, duminică, 3 octombrie, au fost înregistrate 169 de noi cazuri și ieri, alte 83. Potrivit ISU Brăila, tot ieri, trei pacienți au fost declarați vindecați și externați în timp ce alte patru persoane au decedat din cauze asociate Covid, respectiv un caz din orașul Făurei, un caz din Oprișenești, unul din comuna Șuțești și ultimul din Scorțaru Vechi. 

Conform datelor furnizate de ISU Brăila, de la începutul pandemiei, în județul nostru au fost confirmate cu coronavirus, în total, 14.396 de persoane, dintre acestea 2.938 fiind persoane vindecate în spitale.

Amintim că, luna trecută, la Brăila au mai fost depistate încă 19 cazuri de  infectare cu varianta Delta a coronavirusului și alte 4 cazuri au fost confirmate în vara acestui an.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii