Mergi la conţinutul principal

Boxerii de la CSM Brăila au ieşit negativ la testul Covid-19

• aceştia vor participa în această săptămână la naţionalele de juniori de la Tg. Jiu • sportivii de la secţia de judo vor concura la naţionalele de juniori I de la Poiana Braşov • astăzi sunt aşteptate rezultatele testelor celor patru judoka

 

După aproape opt luni de zile, încă două competiţii se vor organiza la nivel naţional, Campionatul Naţional de box pentru juniori şi cel de judo, la juniori I. La ambele competiţii participă şi reprezentanţi ai Clubului Sportiv Municipal Brăila, mai precis cei de la box şi judo.

Sportivii brăileni care vor lua startul trebuie să rspecte multe reguli şi să facă testele Covid-19 înainte de a pleca spre localităţile care vor organiza aceste competiţii.

La Campionat Naţional de box rezervat juniorilor, care va avea loc la Tg. Jiu, începând cu data de 14 octombrie, CSM Brăila va participa cu cinci sportivi, trei de la grupa antrenorului Cristian Bălan şi anume, Marius Lazăr la categoria 63 kg, Emanuel Turcu la categoria 54 kg, Daniel Aelenei la categoria 60 kg şi doi de la grupa antrenorului voluntar, George Perţea, George Dan, sportiv care va evolua probabil în cadrul categoriei 81 kg şi Matei Dan. Sportivii şi antrenorii au efectuat testele Covid-19 şi toţi au ieşit negativ.

Ieri au fost testaţi Covid-19 şi sportivii secţiei de judo de la CSM Brăila care urmează să participe pe 17 şi 18 octombrie, la naţionalele de judo pentru juniori I care vor avea loc la Poiana Braşov. O competiţie la care antrenoarea Carmen Constantin va conta pe patru sportivi, însă niciunul dintre ei nu este junior I. Paul Scurtu şi Andreea Marinescu, campioni naţionali şi medaliaţi la competiţiile precedente vor ajunge abia anul viitor la această categorie de vîrstă, iar Maria Naidin şi Bogdan Stanciu sunt încă juniori III. Sportivii menţionaţi şi antrenoarea vor primi astăzi rezultatele testelor şi dacă acestea vor fi negative, cei menţionaţi vor pleca la Poiana Braşov.

“Pentru toate competiţiile trebuie să respectăm regulile impuse de MTS. Boxerii au ieşit negativ la testul Covid-19, aşteptăm rezultatele sportivilor de la judo. Cum am mai spus, ne bucurăm că încep unele campionate, să sperăm că nu vom întâmpina probleme. În toată perioada premergătoare acestor competiţii ne-am antrenat conform ordinului emis de MTS. Important este să participăm pentru a ţine sportivii în priză”, ne-a declarat Anamaria Necoară, director interimar la CSM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro