Mergi la conţinutul principal

Botea, nemulţumit de modul în care Nistor a condus PMP Brăila

• preşedintele interimar al PMP Brăila, Viorel Botea,  a criticat deciziile luate de Marioara Nistor în perioada în care a ocupat fotoliul de lider al partidului • acesta a făcut referire la deciziile fostei sale colege din campania electorală la alegerile Parlamentare, precum  şi la selecţiile acesteia privind candidaţii de pe primele poziţii pe liste • Botea s-a arătat ferm convins că dacă PMP mergea cu numele său în frunte la Senat, rezultatele ar fi fost mult mai bune

 

Şeful interimar al PMP Brăila, Viorel Botea, a lansat un val de critici la adresa Marioarei Nistor pentru modul în care a condus organizaţia în perioada campaniei electorale de la alegerile Parlamentare. Acesta susţine că deşi recunoaşte că UNPR-ista a venit cu cel mai mare aport financiar în timpul campaniei, a fost destul de autoritară şi de cele mai multe ori nu a ţinut cont şi de opiniile colegilor, lucru care i-a deranjat pe popularii ceva mai vechi.

“Colaborarea pe care am avut-o cu doamna Nistor a fost de un alt tip decât eram noi obişnuiţi în partid. În sensul că doamna Nistor a încercat mereu să îşi impună un punct de vedere. Noi în partid eram obişnuiţi cu altceva. Punctul de vedere era unul colectiv şi, în final, era prezentat de preşedintele partidului sau de secretarul general, după caz. Dar acesta a fost gustul amar. Pentru că au existat momente în care noi doream să punem problema într-un mod iar doamna Nistor încerca să îşi impună mereu punctul de vedere. Cred că aici undeva lucrurile nu au mers aşa cum trebuie”, a declarat Botea.

PMP-istul a mai precizat că nu a fost deloc mulţumit de alegerile pe care Nistor le-a făcut în ceea ce priveşte promovarea în campania electorală, precum şi candidaţii finali pe care i-a selectat pe primele poziţii.

 

Botea a răbufnit şi s-a plâns că nu a fost selectat să deschidă lista la Senat

Viorel Botea a subliniat că dacă pe primele locuri pe listele PMP Brăila pentru Senat şi Camera Deputaţilor s-ar fi aflat el, colegul său din Consiliul Judeţean, Ionel Adetu sau alt membru din formula originală a popularilor brăileni, rezultatele ar fi fost mult mai bune pentru organizaţie.

“Cred că au fost momente în care dacă doamna Nistor asculta mai mult ceea ce îi spuneam noi rezultatele ar fi putut fi altele. (...) Puţin am fost traşi în urmă cu această fuziune. Oamenii din organizaţie au fost destul de bulversaţi. Cei din UNPR au fost foarte puţini faţă de ai noştri. Dar cei din PMP într-un fel sau altul s-au simţit foarte nedreptăţiţi şi foarte nemulţumiţi. De la bun început doamna Nistor a dorit un anumit mod de realizare a campaniei, cu care eu, de exemplu, nu am fost de acord. Şi i-am explicat. Pentru că indiferent că ea punea bani, sau eu şi orice alt coleg, consideram că eficienţa unor acţiuni este aproape zero. Dar în toată perioada doamna Nistor a încercat să găsească - şi sunt nenumărate persoane care pot confirma acest lucru - un alt candidat pe locul I la Senat decât mine. Lucru care m-a făcut să am o atitudine nu tocmai tranşantă. În cele din urmă m-am hotărât şi am anunţat că o să candidez. Însă luni, eu eram candidatul pe locul I la Senat. După aceea, marţi, ne-am trezit că nu mai sunt eu candidatul. Miercuri, dacă nu mă înşel s-a venit cu lista într-un CExJ în care am fost informaţi în privinţa candidaţilor”, a afirmat Botea cu regret.

Cât despre Cristian Ancuţa, cel care a ocupat în cele din urmă primul loc pe lista PMP Brăila la Senat, Botea a afirmat că deşi nu există adeziunea sa la sediul partidului, într-o conversaţie recentă, fostul consilier judeţean ar fi afirmat că este membru şi că vrea să îşi continue activitatea în cadrul organizaţiei.

Reamintim că, Marioara Nistor a renunţat, recent, la preşedinţia PMP Brăila, după ce fuziunea dintre acest partid şi UNPR nu a mai avut loc în cele din urmă. În prezent, ex-deputatul este membru UNPR, însă nu mai ocupă nicio funcţie de conducere la nivelul organizaţiei locale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro