Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolnav psihic, judecat pentru tilharirea unui copil de 13 ani

In virsta de 19 ani, Stefan Vaduva, poreclit "Tamba", bolnav psihic diagnosticat cu "oligofrenie gr. I; tulburari de personalitate de tip exploziv si posttraumatic" (cu discernamintul diminuat), a fost trimis in judecata, pentru tilharirea unui minor. Agresorul executa in prezent 4 ani de inchisoare in Penitenciarul Mandresti, judetul Vrancea, pentru fapte penale comise dupa atacul asupra minorului brailean, petrecut in primavara anului trecut.
In ziua de 6 martie 2005, precizeaza surse din cadrul Parchetului de pe linga Tribunal, minorul Daniel V. a luat o suma de bani de acasa (1,5 milioane de lei) fara stirea parintilor, cheltuind citeva sute de mii la un club Internet, impreuna cu Alin P. si Mihai M, in virsta de 13 ani. Banii ramasi, anume 930.000 de lei, i-au fost dati spre pastrare lui Mihai. In aceeasi zi, in jurul orei 13.00 - stiind ca minorii au bani la ei -, Stefan Vaduva zis "Tamba" i-a acostat la intersectia strazii Transilvaniei cu Alba Iulia. "O sa te bat pina o sa te omor, daca nu-mi dai banii", i-a spus el lui Mihai M., dupa care l-a scotocit prin buzunare, luindu-i suma de 130.000 de lei. Pustiul ascunsese restul de bani (800.000 de lei) la ciorap, dar banditul l-a pus sa se descalte, jefuindu-l pina la ultimul banut.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii