Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bogdan Olteanu critica prestatia parlamentara a lui Crin Antonescu

Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, joi, ca nu crede ca actualul lider al grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu, va mai avea sustinerea necesara pentru acesta functie si in viitoarea sesiune parlamentara.
Olteanu a precizat ca el nu il va mai sustine pe Antonescu pentru functia de lider de grup, deoarece apreciaza drept "extrem de slaba" prestatia acestuia in aceasta calitate.
"Nu cred ca va mai avea sprijinul colegilor (din grupul PNL de la Camera Deputatilor - n.r), dat fiind ca nu a fost alaturi de ei la toate dezbaterile pe care le-am avut in aceasta sesiune", a declarat Olteanu.
Liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca ii solicita presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, sa renunte la calitatea de membru al Comisiei de privatizare a CEC.
"Domnul Crin Antonescu va avea calificarea morala sa vorbeasca despre banii care ii primesc eu, dupa ce ne va spune la cite sedinte de plen si de Birou Permanent ale Parlamentului a lipsit in ultimul an, de cind este lider de grup si citi bani a luat pentru acele sedinte de la care a lipsit", a declarat Olteanu, in replica.
El a tinut sa precizeze ca banii pe care ii primeste ca membru al Comisiei de privatizare a CEC ii sint conferiti prin, lege asa cum s-a intimplat si cind a fost membru al Comisiei pentru privatizarea BCR, unde, din punctul sau de vedere, a facut "treaba buna".
Pe de alta parte, Crin Antonescu a declarat ca Executivul trebuie restructurat, pentru ca are o structura "birocratica", mostenita de la "Cozminca-Nastase" si care a fost criticata de liberali cind erau in opozitie.
Comentind aceasta declaratie a lui Antonescu, Bogdan Olteanu a spus: "Crin Antonescu a fost - daca nu gresesc - vreme de doi ani si ceva membru al unui Guvern, n-a inteles nimic atunci si nu intelege nimic nici acum".
Presedintele Camerei Deputatilor a mai apreciat ca Antonescu "ar trebui sa-si vada de responsabilitatile lui de parlamentar", sa-si infiinteze cabinet parlamentar in Bucuresti, unde a fost ales deputat, "sa mai vina pe la Camera Deputatilor si dupa aceea sa vorbeasca despre altii".
Intrebat ce sanctiune risca Antonescu pentru afirmatiile la adresa sa, Olteanu a raspuns: "Risca sanctiunea de a deveni ridicol".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii