Mergi la conţinutul principal

BLITZ

Concursul "Gheorghe Naum", la a XIV-a editie

Luna noiembrie este marcata de concursul "Gheorghe Naum" organizat de Liceul de Arta "Hariclea Darclee" Braila. Evenimentul atrage elevii claselor IX-XII din toate liceele tarii. Pot prezenta compozitii de arta plastica si decorativa, proiecte de design si arhitectura, machete de afis si fotografii pe tema "Lumi paralele". Cistigatorii fiecarei sectiuni vor fi desemnati de juriul format din profesori de la Universitatea De Arte, Bucuresti si M.E.C.T. Vernisajul si premierea au loc pe 15 noiembrie.

Andrei Pavel si Adrian Voinea, la Braila

Luni, C.N. Gh. M. Murgoci a gazduit, pentru o ora, doua personalitati ale tenisului romanesc: Andrei Pavel si Adrian Voinea. Intilnirea a fost organizata in cadrul turneului de promovare a candidatului la presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), Florin Segarceanu. Elevii au avut ocazia sa-i urmareasca pe cei doi si chiar sa joace tenis cu acestia, chiar daca doar pentru citeva minute.

"E-cultura"

Vineri, Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" a gazduit colocviul cu tema "E-cultura". Dan Bistriceanu (Monitorul de Braila), Marian Coman (Obiectiv - Vocea Brailei), Codrin V. Smirnov (Ziarul de Braila), George Petrenco (Arcasu’), Madalina Glavan (C.N. Gh. M. Murgoci) si Cristian Robu-Corcan (Biblioteca Judeteana "Panait Istrati") au dezbatut problema culturii pe internet. De mentionat sint si invitatii speciali ce au fost prezenti, incepind cu ora 18.30, la sediul bibliotecii din calea Calarasilor nr.54 : Laszlo Alexandru (Revista E-Leonardo), Mihail Vakulovski (Revista Tiuk), Mirela Neculcea (Blogul Rocultura) si Bogdan Hrib (Editura Tritonic).
(Grupaj realizat de Ruxandra STROE)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu