Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer a umilit-o pe CSS Slobozia in propriul ei fieff

In etapa a patra Blazer a reusit sa se impuna la scor, 13-1, in deplasare la CSS Slobozia, formatie care nu obtinuse nici un punct pina la acest joc si firesc se afla in postura de "lanterna" a seriei intii. Cei mai prolifici jucatori al echipei brailene a fost Cristi Balta si Ionel Bratosin cu patru si respectiv doua goluri marcate. Celelalte sapte goluri ale invingatorilor au fost inscrise de Anghelina, Stefanita, Ionita, Bulancea, Pirliteanu, Buricea si Constandache.
"Am intilnit o echipa tinara, cu jucatori talentati insa ne-am mobilizat si am controlat ostilitatile de la primul si pina la ultimul minut al partidei. Este un rezultat care ne-a adus de la -2 la ^1 in clasamentul adevarului. Sper sa continuam traseul acesta bun si sa trecem si de Hidrometalcord Buzau" a declarat Iulian Radoi, directorul sportiv al echipei brailene.
In etapa a cincea Blazer va juca pe teren propriu cu Hidrometalcord Buzau. Partida se va disputa in sala Polivalenta duminica la ora 14.00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii