Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Blazer - Athletic Bucuresti 3-3

Duminica la prinz, in cadrul celei de a treia etape a Diviziei B la fotbal in sala Blazer a reusit un rezultat bun, 3-3 in compania uneia dintre echipele care in sezonul trecut au evoluat in primul esalon. De altfel, daca nu ar fi ratat citeva mari ocazii, elevii lui Nicu Pascu ar fi putut cistiga jocul la o diferenta destul de mare insa nu mai putin adevarat este si faptul ca desi au dominat jocul in cea mai mare parte a lui, gazdele au fost salvate de la infringere de inspiratia si precizia portarului Catalin Constandache.
Bucurestenii au ratat prima ocazie a partidei prin Micu (min. 6) pentru ca la faza imediat urmatoare Vioreanu sa fie blocat in extremis de unul dintre jucatorii oaspetilor.
Balta l-a intins serios pe portarul Dinca in minutul 10 si cum ocaziile se razbuna dupa alte doua minute, Raducanu a pus latul la centrarea lui Stanciu si scorul a devenit 0-1.
Blazer a dominat finalul de repriza si dupa un sut al lui Pirliteanu la care Dinca a ripostat eficient a urmat o centrare perfecta a lui Bratosin si un sut violent al lui Vioreanu care a catapultat mingea in vinclul portii bucurestenilor, min. 14: 1-1.
Gazdele au inceput in forta repriza a doua si intr-un interval de sase minute au ratat trei mari situatii de a prelua conducerea. In minutul 23, singur cu portarul Pirliteanu a trimis mingea peste poarta, Bratosin a gresit apoi preluarea, iar in minutul 29 Balta nu s-a descurcat in situatie de unu la unu cu Dinca.
Cristian Balta s-a revansat insa patru minute mai tirziu cind a inscris si a adus Blazerul in avantaj dupa un un-doi cu Anghelina, min. 33: 2-1.
In urmatoarele doua minute oaspetii au intors rezultatul in favoarea lor. In minutul 34 bucurestenii au reusit sa obtina un penalty, iar Stanciu a restabilit egalitatea, iar la faza urmatoare Ionut Micu a profitat de o pasa neglijenta a lui Vioreanu si a inscris cu toata opozitia portarului brailean.
In loc sa aiba un final de meci linistit Blazer a fost nevoita sa alerge dupa egalare si au reusit-o abia in penultimul minut de joc in urma unei inspirate executii ale portarului Catalin Constandache.
Oaspetii au avut noroc in ultimul minut de joc al partidei deoarece mingea sutata de Nicu Stefanita a lovit una dintre barele portii aparate de Dinca si astfel bucurestenii au plecat de la Braila cu un punct.
"Am jucat bine, dar am ratat nepermis de mult si in locul unei victorii lejere abia am obtinut o remiza in penultimul minut de joc. Concluzia mea este aceea ca oaspetii au avut noroc cu carul altfel ar fi plecat cu tolba plina de la Braila", a declarat Iulian Radoi, directorul sportiv al echipei Blazer.

Clasamentul dupa trei etape:
1 Athletic Bucuresti 3 2 1 0 18-10 7
2 Hidrometal Buzau 3 1 1 1 21-13 4
3 Amnia Bucuresti 3 1 1 1 10-10 4
4 CS Blazer Braila 2 1 1 0 6-3 4
5 FC Egreta Tulcea 2 1 0 1 7 -5 3
6 Metropolis Bucuresti 1 0 0 1 6-10 0
7 CSS Slobozia 2 0 0 2 3-20 0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii