Mergi la conţinutul principal

Biscuiții „Grandino”, de la Lidl, retrași de pe piață

* anunțul a fost făcut de InfoCons, care citează un comunicat al lanțului de magazine * potrivit comunicatului Lidl, produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” poate să conțină corpuri străine metalice, reprezentând un real pericol de rănire * produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal

 

 

 

InfoCons - Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (care citează un comunicat Lidl din 21 februarie) precizează că firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba BV a retras de pe piață stocuri din produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024.

Potrivit comunicatului dat publicității de lanțul de magazine (care are puncte de desfacere și în Brăila), în cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice.

„Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat. „Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, precizează reprezentanții Lidl.

Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g”, de la producătorul Merba BV. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba BV, nu sunt afectate de această retragere de pe piață. Totodată, firma Merba BV și Lidl România își cer scuze pentru neplăcerile provocate consumatorilor. Pentru mai multe informații, consumatorii pot contacta telefonic reprezentanții lanțului de magazine la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro