Mergi la conţinutul principal

Bilanţul TNA Brăila 2017: Afaceri de zeci de mii de euro perfectate la târg

• Camera de Comerţ Brăila s-a arătat mulţumită de evenimentele petrecute pe toată perioada celor 4 zile

 

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila a anunţat că în perioada celor 4 zile ale Târgului Naţional AgriCultura - ediţia XXI au fost perfectate mai multe contracte de vânzare-cumpărare importante, precum şi promisiuni de vânzare, toate în valoare de zeci de mii de euro. “Cea de-a XXI-a ediţie a acestei manifestări devenită tradiţie pentru judeţul nostru, a demonstrat încă o dată că Brăila îşi are un loc de frunte în agricultura românească, atrăgând an de an expozanţi care prin produsele etalate scot în evidenţă noutatea şi modernismul exponatelor, precum şi dorinţa reală a firmelor de a se face cât mai cunoscute. Au participat 65 de firme, dintre care 15 din alte judeţe, din domenii precum maşini, utilaje şi echipamente pentru mecanizarea agriculturii; cooperative agricole; asociaţii agricole; horticultori; bănci; procesatori din industria alimentară; firme din domeniul HoReCa; meşteri populari. De evidenţiat este faptul că pe parcursul târgului au fost semnate contracte de vânzare pentru 5 tractoare şi echipamente agricole, precum şi multe alte produse şi s-au stabilit numeroase contacte de afaceri. Totodată au avut loc prezentări de firme şi soluţii de finanţare a afacerilor din domeniul agricol. Ne propunem astfel să păstrăm tradiţia acestui eveniment devenit o marcă de prestigiu în cadrul evenimentelor promoţionale ale Camerei de Comerţ din Brăila”, se arată într-un comunicat de presă al CCIA Brăila.

Reamintim că la deschiderea oficială a evenimentului, joi, 28 septembrie, au fost prezenţi, alături de parlamentarii brăileni şi oficialităţi locale, Ministrul Agriculturii, Petre Daea, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Dărăban, precum şi preşedinţi ai Camerelor de Comerţ judeţene.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro