Mergi la conţinutul principal

Bilanţ foarte bun al secţiei de judo în 2017

• sportivii pregătiţi de antrenoarea Carmen Constantin au cucerit 27 de medalii, 14 la judo şi 13 la sambo • Cătălina Varvaruc este vicecampioană naţională la senioare la sambo • Andreea Marinescu este triplă campioană naţională la aceeaşi secţiune • Teodora Naidin şi Marinescu  au cucerit aurul pe echipe la judo

 

Sportivii secţiei de judo de la CSM Brăila au avut un an 2017 plin de succese, cucerind 14 medalii la secţiunea judo şi 13 medalii sambo. Un an competiţional foarte bun, consideră antrenoarea Carmen Constantin. 

“2017 a fost un an excepţional la judo, ne-waza şi sambo, ne-am îndeplinit obiectivele propuse ba chiar le-am depăşit. Şi asta în condiţiile în care nu am reuşit să mergem la toate competiţiile pregătitoare naţionalelor la care ne-am fi dorit. Sper ca în acest an bugetul alocat secţiei de judo să fie conform cu rezultatele obţinute în 2017. Anul care a început va fi unul mult mai dificil, deoarece s-au scos anumite categorii de vârstă, iar sportivii noştri vor concura alături de adversari mai mari şi implicit cu o experienţă superioară nouă, dar dacă se va respecta planul de buget pe care noi ni l-am propus ne vom bate pentru medalii şi în acest sezon competiţional”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

Teodora Naidin a devenit vicecampioană naţională la individual la Campionatul Naţional de judo rezervat sportivilor cu vârsta până în 16 ani, la categoria 48 kg şi apoi a cucerit aurul la nivel de chipe.

Tot la U16, Andreea Marinescu a cucerit aurul cu echipa la categoria 44 kg, iar la U15 şi-a trecut în cont o medalie de bronz la individual, categoria 40 kg şi una de argint cu echipa, aceste două performanţe fiind realizate de sportiva de la CSM Brăila la mijlocul lunii mai. Maria Naidin s-a clasat pe locul al treilea la categoria 29 kg, la U13, acelaşi rezultat fiind obţinut de Bianca Chirac, la categoria 26 kg, la U11.

La naţionalele de Ne-Waza rezervate sportivilor cu vârste până în 16 ani, clubul brăilean a obţinut trei medalii de bronz, prin Teodora Naidin la categoria 57 kg, Andreea Marinescu la 40 kg şi Paul Scurtu la 50 kg. Maria Naidin a devenit vicecampioană naţională la U13, categoria 36 kg, şi tot la aceeaşi competiţie alţi doi colegi ai ei au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, aceştia fiind Paul Scurtu, la categoria 46 kg, şi Andreea Marinescu, la categoria 44 kg, ambii la U15. Tot Maria Naidin a cucerit medalia de bronz la U14, categoria 36 kg.

La naţionalele de sambo, Cătălina Varvaruc a devenit vicecampioană naţională de senioare, la categoria 60 kg. Tot în 2017, Cătălina Varvaruc a cucerit titlul naţional la cadeţi şi medaliile de argint în concursul juniorilor şi în cel de la tineret, la aceeaşi categorie de greutate. Colega sa de club, Teodora Naidin, a devenit campioană naţională la cadeţi şi juniori şi a obţinut medalia de argint la tineret, toate aceste performanţe fiind realizate la categoria 52 kg.

Andreea Marinescu estre triplă campioană naţională la ne-waza în 2017. Sportiva antrenată de Carmen Constantin a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la cadeţi, juniori şi tineret, la categoria 44 kg.

Paul Scurtu s-a clasat de două ori pe locul al doilea, la juniori şi la tineret, şi a cucerit aurul la cadeţi.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro