Mergi la conţinutul principal

Bianca Toader, dublă campioană naţională

Toader a realizat şi un nou record naţional la 60 m garduri junioare II • Caracudă şi Iconaru au cucerit medaliile de argint la garduri • Veisel şi-a trecut în cont bronzul, tot la garduri

 

După ce în urmă cu puţin timp a stabilit un nou record naţional de junioare II la 60 m garduri, Bianca Toader de la LPS Brăila şi-a continuat seria succeselor cu două titluri naţionale în finalele care au avut loc în weekend-ul trecut, la Bacău. Brăileanca, pregătită de profesorul Nicu Roată, a câştigat atât proba de garduri, cât şi pe cea de sprint. “Bianca Toader a avut un sezon indoor excelent, a doborât recordul naţional la garduri şi a cucertit titlul naţional în două probe. Şi-a realizat ba chiar şi-a depăşit obiectivele propuse”, a declarat profesorul Nicu Roată.

Andreea Caracudă, de la grupa profesoarei Sica Lazăr a devenit vicecampioană naţională la 60 m garduri, aceeaşi performanţă fiind realizată de Alexandru Iconaru, de la grupa profesorului Fănel Ionescu, în proba similară a băieţilor. Caracudă a luat startul şi în finala probei de 60 m plat, unde s-a clasat pe poziţia a patra. Arif Veisel de la CSM Brăila, sportiv antrenat de profesoara Irina Roată, a sosit al treilea în finala probei de garduri.

Evoluţii meritorii au avut şi ceilalţi membri ai deleagaţiei brăilene şi anume Alexandru Galupa, Mihai Ghiţev, Andrei Creţu, Loris Tănăsoiu, Claudiu Culea, Ana Maria Munteanu, toţi reuşind să-şi îmbunătăţească recordurile personale.

Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute la juniori II, mai ales că unul dintre atleţii noştri, mă refer la Iconaru, a fost uşor accidentat la acest concurs.Toader şi-a realizat baremurile de participare atât la campionatul Mondial, cât şi la FOTE, la fel Caracudă şi Iconaru. Sper să fie sănătoşi ca să putem aborda la fel de bine şi sezonul în aer liber”, a precizat profesoara Sica Lazăr.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro