Mergi la conţinutul principal
Individul acuzat că şi-a violat şi agresat fiica minoră a contestat măsura preventivă

Bestia cu chip de tată vrea să scape de arest

* după ce Judecătoria Brăila a dispus vineri arestarea inculpatului N. S. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violenţă în familie şi viol, acuzatul a formulat contestaţie * cauza a ajuns la Tribunalul Brăila care va da soluţia finală zilele următoare * potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2013, inculpatul şi-a agresat fiica minoră de 15 ani, iar în perioada noiembrie 2021 - august 2022, prin folosirea de ameninţări, a determinat-o să întreţină acte sexuale orale şi anale

 

 

 

 

Bărbatul trimis la arest după ce a fost acuzat că şi-a violat şi agresat fiica minoră, în vârstă de numai 15 ani, ar vrea să îşi recapete libertatea. Judecătoria Brăila a dispus vineri arestarea inculpatului N. S. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violenţă în familie şi viol, însă acuzatul a formulat contestaţie. Cauza a ajuns la Tribunalul Brăila, după cum se arată pe site-ul instanţei, care va da soluţia finală zilele următoare. Potrivit anchetatorilor, inculpatul şi-a agresat fiica minoră încă din 2013, iar începând din toamna anului trecut şi până în prezent a întreţinut acte sexuale orale şi anale cu fata.

În comunicatul transmis la sfârşitul săptămânii trecute, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila a comunicat informaţii privind acuzaţiile aduse bărbatului arestat. Astfel, la data de 9 septembrie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au

solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoria Brăila luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violenţă în familie şi viol, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Cererea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile. “Din materialul probator administrat în cauză până la acest moment s-a reţinut că, începând cu anul 2013, în repetate rânduri, inculpatul a agresat persoana vătămată minoră (rudă a acestuia), iar în perioada noiembrie 2021 - august 2022, prin constrângere fizică şi folosirea de ameninţări, a determinat-o pe aceasta să întreţină acte sexuale orale şi anale, provocându-i disfuncţionalităţi psihoemoţionale care i-au pus în pericol dezvoltarea intelectuală şi morală. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale”, se arată în comunicatul transmis de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

 

Tatăl acuzat de viol, găsit la o societate din afara minicipiului Brăila

După cum v-am informat în ediţia online a cotidianului, în seara de 17 august, la sediul unităţii de poliţie s-a prezentat o tânără, în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila. Ea a sesizat faptul că în perioada noiembrie 2021 - august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său în vârstă de 42 de ani să întreţină raporturi sexuale orale cu acesta. Potrivit poliţiştilor, din cercetări a rezultat faptul că, în data de 16 august, în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoştinţe faptul că tatăl său o atinge şi o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat şi a fugit de acasă. La data de 8 septembrie, poliţişti au efectuat o percheziţie la o societate situată în afara minicipiului Brăila, unde a fost depistat şi identificat tatăl tinerei în cauză. “Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului”, au precizat poliţiştii din cadrul Biroului de Presă.

Joi, bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar vineri, 9 septembrie, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive.

Mai departe, instanţa superioară va decide dacă bărbatul rămâne sau nu în spatele gratiilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro