Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Belu si Bitang vor sa infiinteze "sfatul inteleptilor" din sport

Primele proiecte ale consilierilor de stat Octavian Belu si Mariana Bitang sint infiintarea "sfatului inteleptilor" sportivi si a unui consiliu consultativ pe probleme de sport, precum si realizarea unui plan de atragere a copiilor institutionalizati si a copiilor strazii spre activitati sportive.
Antrenorii de gimnastica Octavian Belu si Mariana Bitang si-au prezentat, luni, obiectivele pe care le au in calitate de consilieri de stat in cadrul Administratiei prezidentiale.
Ei au anuntat ca s-au gindit sa infiinteze un "sfat al inteleptilor" format din 10-12 oameni cu experienta in domeniul sportului. Pina in prezent Alexandru Lazarescu (membru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman) si Alexandru Mogos (membru CS Dinamo) au acceptat deja sa faca parte din acest organism.
Belu si Bitang au spus ca se vor adresa si altor glorii ale sportului romanesc, cum ar fi Iolanda Balaci.
In ceea ce priveste componenta consiliului consultativ pe probleme de sport, Elisabeta Lipa va reprezenta Ministerul Administratiei si Internelor in aceasta structura. Octavian Belu si Mariana Bitang au mentionat ca vor adresa invitatia de a face parte din acest consiliu si altor sportivi renumiti, cum ar fi Gabi Szabo, Marius Urzica, Ivan Patzaichin, Mihai Covaliu.
Belu si Bitang au mai anuntat ca lucreaza la un proiect de atragere a copiilor institutionalizati si a copiilor strazii spre sport. Ei au precizat ca, pina acum, au acordat sprijin pentru acest proiect cluburile Steaua si Dinamo si Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, care au pus la dispozitie baze sportive.
Cei doi consilieri pe probleme de sport ai Presedintiei au apreciat ca prin acest proiect pot fi descoperiti viitori performeri in domeniul sportului, iar copiii care vor participa la acest program isi vor putea petrece o parte din timp intr-un mod placut.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii