Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali: Vigo a avut sustinerea actionarilor de la Dinamo

Esteban Vigo si secundul Urbano Ortega au avut sustinerea actionarilor, a declarat, luni, presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, dupa ce ce tehnicienii spanioli si-au prezentat demisiile.
"Vigo si Ortega au avut sustinerea actionarilor de la Dinamo. Ei si-au spus punctul de vedere si-mi pare rau ca i-am provocat prin discutii mai dure. I-am rugat sa delimiteze problema mea de problema lor. Le-am spus ca daca au "oua" sa ramina, dar au fost de neinduplecat", a declarat Becali.
Fostul impresar a declarat ca va ramine in functia de presedinte executiv al clubului din soseaua Stefan cel Mare pina cind i se vor returna banii investiti. "Voi mai fi aici pina se vor rezolva problemele cu banii. Cind voi pleca, ii voi invita pe toti cei cu care am lucrat la o masa pentru ca si asa sint trist cind ies din birou si ii vad pe toti ca pling, pe la contabilitate, pe la marketing", a spus Becali.
Ioan Becali nu priveste plecarea sa de la Dinamo ca pe un esec. "Plecarea mea nu o iau ca pe un esec, ci ca pe o linistire sufleteasca. Azi (n.r. luni) s-a insistat si din alte parti sa ramin, chiar si din cei prezenti (n.r. Nicolae Badea, Gigi Netoiu si Vasile Turcu). Sint un luptator, dar si un luptator ajunge la un final de putere, de muschi", a conchis Becali.
Oficialul dinamovist a precizat ca instalarea lui Cornel Dinu pe banca tehnica a formatiei Dinamo reprezinta solutia de moment. "Dinu este solutia de moment. Problema lui Dinu este ca, daca ar fi fost cirpa lui Dinamo, era ok. Daca este cirpa altor persoane, atunci nu e ok", a spus Ioan Becali.
Intrebat despre decizia FRF in cazul Bratu de a-l amenda si a-i ridica licenta de impresar, Ioan Becali a spus ca va face recurs. "De licenta oricum nu mai am nevoie, dar voi face contestatie", a declarat Becali.
Referitor la acelasi caz, Ioan Becali considera ca Gica Popescu ar putea sa devina intr-o zi presedintele FRF, in ciuda scandalului iscat in cazul Bratu. "Gica Popescu a fost si va fi un om important in fotbalul romanesc si ar putea sa devina intr-o buna zi presedintele Federatiei Romane de Fotbal, chiar si dupa acest scandal", a concluzionat Becali.
Nicolae Badea a declarat, luni, ca i-a inminat lui Ioan Becali conventia de incetare a raporturilor de munca si toate documentele privind restituirea contributiei financiare a acestuia la Dinamo.
Ioan Becali a fost numit oficial in functia de presedinte executiv al FC Dinamo pe 4 iulie 2005, devenind in acelasi timp si actionar in noua structura organizatorica a gruparii bucurestene. Becali a decis sa se retraga din structurile clubului din Soseaua Stefan cel Mare dupa o discutie cu actionarii, privind impartirea banilor din transferurile jucatorilor Stefan Grigorie si George Galamaz la Wisla Cracovia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii