Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Becali promite bistritenilor cite 10.000 de euro in caz de victorie cu Rapid

Presedintele CA al FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat, joi, la hotelul Crystal Palace - locul unde sint cazati jucatorii echipei Gloria Bistrita - ca le va da acestora cite 10.000 de euro in caz de victorie si cite 5.000 de euro la egal in meciul cu FC Rapid din etapa a XXVII-a a Diviziei A.
Becali a fost joi dupa-amiaza, la hotelul Crystal Palace, unde s-au cazat jucatorii echipei Gloria Bistrita, pentru a-i anunta suma pe care o vor primi in cazul unui rezultat pozitiv in meciul cu Rapid. El nu a putut discuta cu jucatorii deoarece acestia erau in camere, la odihna.
Sosit la hotel dupa plecarea oficialului clubului stelist, vicepresedintele gruparii bistritene, Ioan Horoba, a spus ca banii lui Gigi Becali nu vor fi acceptati. Horoba a anuntat primele oferite de Gloria jucatorilor bistriteni: 1.000 de dolari la egal si 2.000 de dolari la victorie. Horoba considera ca Mihai Stoica merita sa fie suspendat doi ani.
Nemultumit de prestatia lui Ionica Serea si a lui Pavel Gheba, Mihai Stoica a incercat sa intre in vestiarul arbitrilor, la finalul partidei Gloria - Steaua, scor 1-0, pentru a le cere socoteala, fiind impiedicat de fortele de ordine. In busculada creata, Stoica a avut un schimb de replici cu presedintele bistritean Jean Padureanu si cu seful jandarmilor, carora le-a adresat injurii si pe care i-a amenintat. In urma acestor incidente, Mihai Stoica a fost sanctionat contraventional pentru ultraj, cu suma de o mie de lei, iar Comisia de Disciplina a FRF a dictat o suspendare pe 6 luni si penalitate de o mie de euro pentru Mihai Stoica. Acesta a afirmat ca are motive sa creada ca meciul Rapid - Gloria va fi "o plimbare de sanatate" pentru gazde. Managerul general stelist a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina, sedinta Comisiei de Apel urmind sa aiba loc luni, atunci cind va fi judecat si apelul atacantului stelist Victoras Iacob, suspendat doua etape.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii