Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BCR lanseaza pachetul de cont curent

BCR a lansat un pachet de servicii denumit Pachetul de cont curent, care include un cont curent, un card de debit sau de credit, precum si optiunea obtinerii unui credit pe card. De asemenea, sint incluse servicii de transfer de bani catre contul de economii si serviciile de Phone banking si e-banking (e-bcr), extrase de cont si efectuarea de plati fara numerar. Ca avantaj, clientul beneficiaza de anumite tranzactii pe card gratuite, precum retrageri de numerar sau interogarea soldului.
Pachetul de cont curent poate fi achizitionat in doua variante: "Basic" si "Plus". Pachetul de cont curent, varianta "Basic", are la baza un cont curent in lei la care se adauga un card de debit (inclusiv carduri pentru utilizatorii autorizati din familie) ce ofera posibilitatea obtinerii unui descoperit de cont, clientul avind astfel acces la un instrument de finantare. De asemenea, produsul ofera posibilitatea efectuarii de transferuri automate de sume catre contul de economii in lei, servicii de Phone banking si e-banking (e-bcr), extras de cont si colectarea instructiunilor pentru plati fara numerar. Totodata, clientul beneficiaza de un anumit numar de tranzactii gratuite pentru operatiuni precum retrageri de numerar si interogari sold la bancomatele BCR si plati prin Standing Order si Direct Debit. Plata facturilor la bancomatele BCR este gratuita pentru un numar nelimitat de tranzactii.
La varianta "Plus" se adauga posibilitatea de a dobindi un card de credit MasterCard in lei si efectuarea unor plati gratuite prin phone-banking si e-bcr (electronic banking).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii