Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BCR a inaugurat cea de a 9-a sa agentie

Ieri, a avut loc deschiderea oficiala a celei de a 9-a agentii BCR in municipiul Braila. Este vorba despre Agentia "1 Decembrie", situata pe strada Transilvaniei nr.1, la parterul Centrului de Afaceri "Glob Bussiness Center".
Panglica inaugurala a fost taiata de directorul sucursalei BCR Braila, Ionel Ghilinta si de directorul economic, Elena Chirulescu.
Agentia este deservita de patru salariati din cadrul sucursalei judetene. Coordonatorul agentiei este Adriana Rosculet, fost manager de relatii cu clientii la sucursala judeteana. Agentia se axeaza pe segmentul de retail, aici urmind sa fie derulata toata gama de operatiuni oferite persoanelor fizice, respectiv, conturi, credite si depozite in lei si valuta, schimb valutar.
Ionel Ghilinta ne-a declarat ca, in cadrul planului de extindere a retelei BCR, "pentru anul 2006, Brailei i-au fost alocate doua unitati, pe care noi le-am realizat in timp record (Agentia Calarasi IV a fost deschisa la finele lunii martie - n.r.)".
Ghilinta a mai spus ca, in concordanta cu strategia BCR, "de a merge in cartiere si de a veni in intimpinarea clientilor si potentialilor clienti cu servicii pe placul lor si la preturi cit mai mici, anul viitor intentionam sa ajungem si in zona Vidin - Brailita, o zona cam ocolita de banci, unde intentionam sa deschidem o noua agentie".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii