Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut in recreatie de propriii colegi

Un elev de 17 ani al Liceului "Panait Istrati" a fost batut de colegi, chiar in incinta scolii, si a ajuns cu buza rupta si plin de vinatai acasa. Stefan G. a fost lovit, miercuri, cu pumnii si impins pe scari de trei colegi, dintr-o cearta stupida. Bataia a fost vazuta de paznicul scolii, care a chemat urgent jandarmii. Potrivit primelor cercetari, cei patru s-au luat la cearta, printre altele, pentru ca victima le-a cerut celorlalti sa nu mai treaca pe la clubul unde lucreaza mama sa. De la simplele remarci acide, pina la amenintari si apoi, pina la bataie, nu a mai fost decit un pas. Paznicul scolii a vazut ca elevii s-au incaierat si a chemat jandarmii, insa, pina au ajuns acestia, victima a luat bataie. Anuntata de ceea ce s-a intimplat, mama elevului a venit de urgenta si a fost indignata sa vada in ce hal ii poate veni copilul acasa, de la scoala. "M-a sunat copilul si mi-a zis ca l-au batut trei baieti la scoala, nu stiu cum s-a intimplat exact, mi-a zis ca l-au impins pe scari. Este ceva inadmisibil. Sint tot elevi ai acestui liceu, la clasa a XI-a, din cite am inteles. L-au asteptat in curtea scolii si l-au batut", a declarat mama baiatului.
"In urma sesizarii primite de la conducerea Liceului "Panait Istrati", jandarmii s-au deplasat la fata locului, unde au aplanat un conflict ivit intre mai multi elevi, luindu-se masura sanctionarii a trei dintre acestia, cu amenda contraventionala", ne-a declarat sblt. George Girleanu, de la Jandarmeria Braila.
Cei trei elevi agresori au fost sanctionati cu amenda contraventionala, iar daca baiatul batut va depune plingere impotriva lor, ei pot fi cercetati penal, pentru lovire sau chiar vatamare corporala, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care are nevoie acesta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii