Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batut cu bite pentru ca a fost confundat cu un interlop

Luni noapte, un tinar de 24 de ani a fost batut cu bite de citiva indivizi, pentru ca a fost confundat cu un personaj din lumea interlopa. Din cauza multiplelor lovituri pe care le-a primit, victima si-a pierdut cunostinta dar, cu toate ca au existat martori, nimeni nu a avut curajul sa intervina, nici macar pentru a chema Salvarea. Dupa citeva minute, cind si-a revenit in simtiri, tinarul s-a tirit pina in apropierea casei, unde a fost gasit de unul dintre prietenii sai.
In timp ce victima nu stie de ce a fost agresata si banuieste ca i se trage de la faptul ca locuieste intr-un alt cartier decit atacatorii, tatal baiatului povesteste ca imediat dupa agresiune a primit un telefon care il instiinta ca fiul sau a fost batut din greseala, pentru ca a fost confundat.
Totul s-a petrecut la miezul noptii, in cartierul Calarasi IV, unde Mihai Neacsu, victima agresiunii, statea de vorba, pe strada, cu doi prieteni. La un moment dat, ei au fost atacati de mai multi indivizi inarmati cu bite, care au aparut pe neasteptate dintre blocuri si s-au repezit asupra lor. Doi dintre ei au reusit sa scape cu fuga, insa el a fost prins si lovit cu bitele pina si-a pierdut cunostinta. Imediat dupa ce i-au aplicat multiple lovituri agresorii au fugit, iar victima, plina de singe, a ramas intinsa pe strada, lesinata. Desi au existat martori, nimeni nu a avut curajul sa iasa in strada si sa-l ajute pe tinar, astfel incit, dupa citeva minute, cind acesta si-a revenit, s-a tirit singur pina in apropierea locuintei sale, unde s-a intilnit cu unul dintre prietenii care fugise. Acesta a chemat Salvarea, iar la spital a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractura craniana si leziuni multiple. Dupa primele investigatii si dupa ce i s-au cusut cinci copci la cap, s-a decis transferarea sa la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Galati, pentru investigatii suplimentare. "M-au batut cu parii. Erau mai multi, dar eu l-am cunoscut numai pe unul singur, "Calu". Nu stiu exact de ce m-au atacat, cred ca au facut-o pentru ca sint din alt cartier", ne-a declarat Mihai Neacsu, in timp ce era transportat cu targa catre Ambulanta, care urma sa-l duca la Galati.
Tatal baiatului nu intelegea ce au avut atacatorii cu fiul sau, dar ulterior, s-a lamurit ca, de fapt, el nu a fost decit la locul nepotrivit, intr-un moment nepotrivit. "Din cite mi-a povestit fiul meu, erau in jur de 10 tineri de 15-18 ani, niste pustani, care au tabarit pe ei cu betele. Doi dintre ei au reusit sa scape, iar pe Mihaita l-au trintit jos, i-au dat cu betele in cap si peste picioare. Are capul spart in trei locuri. Nu stiu ce au avut cu el, nu s-a legat niciodata de nimeni! Culmea, dupa ce l-au batut, ne-au telefonat si ne-au spus ca l-au confundat, si de-aia l-au batut, asa ca mai bine sa nu chemam Politia", ne-a spus Toma Neacsu, tatal victimei.
Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila ne-a precizat ca Serviciul de Investigatii Criminale s-a sesizat din oficiu despre acest eveniment. Din primele cercetari s-a stabilit ca victima a fost agresata de mai multi tineri, in timp ce se deplasa pe Aleea Culturii, din municipiul Braila. Politia a intocmit un cerc de suspecti si continua cercetarile pentru stabilirea situatiei de fapt. In functie de zilele de ingrijiri medicale necesare pentru vindecare, rezultate in urma examinarii medico-legale, se vor dispune masurile ce se impun.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii