Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batrinul care si-a injunghiat iubita mai tinara cu 34 de ani, a primit 4 ani de inchisoare

Final in cazul tinerei din Faurei, injunghiata de iubitul ei mai in virsta, pensionarul Ionel Burlacu. In urma cu citeva zile, Tribunalul Braila l-a condamnat pe autorul infractiunii comise prin violenta la 4 ani de inchisoare si un an pedeapsa complementara (constind din interzicerea unor drepturi) pentru tentativa de omor. Sentinta nu este, deocamdata, definitiva. In aprilie a. c., precizeaza procurorul criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul Judetean - magistratul care a coordonat ancheta penala -, Ionel Burlacu, de 60 de ani, i-a perforat plaminul sting Mihaelei C., in virsta de 26 de ani, dupa o cearta "ca intre indragostiti". Leziunile suferite i-au pus tinerei viata in primejdie, aceasta fiind internata in spital, cu ruptura de plamin.
Agresiunea s-a petrecut in dimineata zilei de 29 aprilie 2006, in apartamentul victimei, din orasul Faurei. Ionel Burlacu o vizita periodic pe Mihaela C. la domiciliu, cei doi fiind impreuna de vreo trei ani, in ciuda diferentei de 34 de ani existenta intre ei. Oamenii legii spun ca, de Pasti, au stat impreuna patru zile. Pe data de 29 aprilie a. c., pensionarul a venit dis-de-dimineata la iubita lui, cu trenul (locuieste la Braila), insa aceasta s-a suparat rau, pentru ca sosise prea devreme la intilnire. Cearta a degenerat, destul de repede, in acte de violenta. Astfel, in timp ce se aflau in bucataria apartamentului, Burlacu a pus mina pe un cutit si a injunghiat-o pe Mihaela in zona omoplatului sting, perforindu-i plaminul, pe motiv ca-i intorsese spatele, la propriu.
Desi ranita grav, victima s-a luptat cu agresorul, intrucit acesta avea de gind s-o mai loveasca, de data aceasta, in piept - si l-a zgiriat, reusind s-l dezarmeze. Dupa ce s-a mai calmat, batrinul i-a acordat femeii primul ajutor, tamponindu-i cit de cit rana, dupa care a venit la Braila. In aceeasi zi, la ora 14.00, Mihaela C. a apelat Serviciul de Ambulanta, pentru ca se simtea din ce in ce mai rau. Ea a fost transportata, initial, la Spitalul Orasului Faurei, apoi la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, fiind internata in stare grava, cu diagnosticul "plaga injunghiata scapular stinga, hemopneumotorax, ruptura de plamin, sechele post tuberculoase". Leziunile i-au pus victimei viata in primejdie, necesitind 23 - 25 de zile de ingrijiri medicale. In ziua de 30 aprilie 2006, Ionel Burlacu a fost retinut, iar a doua zi arestat preventiv, sub acuzatia de tentativa de omor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii