Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batrinel decedat, dupa ce a cazut de la etajul doi al unui bloc

Un batrinel nevazator de 92 de ani din Braila a fost gasit fara viata, in gradina din fata blocului in care locuia, prabusit de la etajul II. Dupa spusele rudelor si vecinilor, Iancu N. a trait o viata frumoasa si linistita, alaturi de sotia sa, si a fost darimat cind, in urma cu citeva zile, a pierdut-o, femeia stingindu-se incet, de batrinete.
Dupa pomana de 20 de zile, care a avut loc simbata, batrinul se despartise de familie, planuind ca a doua zi sa mearga la cimitir impreuna, la mormintul sotiei sale. Duminica dimineata insa, o vecina a descoperit trupul neinsufletit al barbatului, in gradina din fata blocului, printre tufe. Ea a alertat si alti vecini, dupa care a fost anuntata politia, care a descoperit cheia apartamentului ramasa in yala, pe dinafara, iar inauntru, lucrurile ravasite. "Eu m-am dus la bucatarie, ca voiam sa fac mincare dimineata si mi s-a parut ca vad ceva negru in partea aia, si mi-am zis “ce-o fi acolo?”. Cind m-am dus si m-am uitat, era un om. M-am retras, ca eu am avut doua preinfarcturi, mi-a fost frica, am venit in casa. Nu l-am recunoscut pe vecinul".

Banuieli in familie si printre vecini

De cum au aflat de la politisti ca in casa sint lucrurile ravasite, familia si vecinii au banuit ca nu este lucru curat la mijloc, mai ales ca victima era cunoscuta ca un om cumpatat si, la virsta sa, parea prea slab, ca sa darime totul prin casa. Ei cred ca barbatul, care era si nevazator, a fost atacat de cineva si aruncat pe geam, de la etajul doi. "O fi fost cineva la el si l-a atacat prin casa, i-o fi furat ceva si l-a omorit... Dupa ce zice politia, acolo e foarte deranjat, se banuieste ca asa ar fi. Era neputincios, nu putea el sa se arunce de la geam. Si nici nu cred ca avea ginduri de sinucidere. Era un om foarte bun", a comentat o vecina.
"Nu cred ca s-a intimplat sa cada, sa alunece peste geam. Cred ca cineva a fost cu el. Nu avea dusmani, dar cred ca a fost urmarit, daca a ramas singur, el avea pensie buna, si era si nevazator, acea persoana a profitat de faptul ca nu prea vede, a fost urmarit, banuiesc, si cineva a vrut sa-i faca rau", ne-a declarat una dintre nurorile batrinului.
"Cineva l-a urmarit, a intrat dupa el in casa, ca am inteles ca e un dezastru in apartament. Tata nu putea sa faca asa ceva, el era un om calm", ne-a spus si cea de-a doua nora.
Primele cercetari facute de politie nu confirma insa banuielile familiei. "Cercetarile efectuate au stabilit ca victima a cazut de la fereastra dormitorului apartamentului sau, situat la etajul doi al blocului. Din apartament nu au fost sustrase bunuri sau valori. Cadavrul a fost transportat la morga, pentru efectuarea necropsiei", a precizat ag. princ. Jenel Sogor, din cadrul IJP Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii