Mergi la conţinutul principal

Batrina vizitata la camin de fiul aflat in Penitenciar

Ieri dimineata, un detinut din Penitenciarul Braila a fost dus sa-si vada mama, in prezent internata in Caminul de Persoane Virsnice "Sf. Nicolae". Cristean Salagarov (50 de ani), condamnat 12 ani pentru tilharie, a fost propus de Serviciului de Educatie si Interventie Psihosociala deoarece mama sa are probleme severe de sanatate si incapacitate de deplasare.
Prin aceasta actiune s-a urmarit constientizarea persoanelor privative de libertate ca in cadrul comunitatii sint fiinte sociale si ca au un loc foarte bine stabilit in sinul familiei. In acest context, detinutii trebuie pregatiti pentru momentul in care familia, comunitatea ii va reintroduce in societate, indiferent de stigmatul pe care-l poarta. "Organizarea actiunii a plecat de ideea ca legatura cu familia si comunitatea reprezinta o baza solida pentru reinsertia sociala. Principalele obiective avute in vedere la organizarea actiunii au fost mentinerea, ameliorarea si dezvoltarea legaturii persoanelor private de libertate cu familia, ca parte importanta a normalizarii si reimplicarea acestora in viata familiala", a precizat subcomisar Simona Cioara, purtator de cuvint al Penitenciarului Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu