Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Batrina batuta crunt, fiindca nu s-a lasat violata

Atacata in propria casa, batuta crunt si fortata sa faca sex, de catre un individ ce i-ar putea fi nepot - aceasta este infioratoarea experienta traita de o femeie de 60 de ani, din comuna Victoria. Autorul abominabilei fapte, Costel Ion, de 19 ani, inhatat de oamenii legii si "cazat" la racoare, sustine sus si tare ca n-a vrut sa o violeze pe femeie, ci doar sa-i fure citeva gaini.
Maria G., victima violatorului bataus, ne-a povestit ca totul s-a petrecut luni dimineata, in jurul orei 2.00, in timp ce concubinul ei, Nicolae M., 75 ani, era plecat la dispensar, sa o aduca pe asistenta medicala, deoarece se simtea foarte rau: "Pe la miezul noptii, mi s-a facut rau, am avut o criza de inima si de stomac, de am crezut ca mor. Nu l-am lasat pe barbatul meu sa mearga in sat, sa o aduca de asistenta, insa, pe la 2.00, fiindca imi era din ce in ce mai rau, Nicolae s-a hotarit sa plece. A inhamat calul la caruta, a legat ciinele, ca sa nu o muste pe asistenta atunci cind o veni cu ea acasa si a plecat."
La doar citeva minute dupa plecarea sotului, femeia a auzit ciinele latrind, apoi cineva a ciocanit la usa de la intrarea in casa. S-a ridicat cu greu din pat, s-a apropiat de usa si a deschis-o: "Am vazut silueta unui barbat. Parea tinar si am crezut ca e unul din nepotii concubinului. Am strigat: "Cornele, tu esti?", dar n-a raspuns. Si-a tras fesul pe ochi, a bagat mina pe usa, la intrerupator, si a stins lumina. A sarit pe mine si mi-a pus mina la gura, zicindu-mi sa nu tip, ca ma omoara. Am incercat sa fug si m-a trintit pe pat, de mi-a rupt coastele. Am tipat si l-am rugat sa ma lase in pace, ca-s batrina si nu vreau sa ma batjocoreasca, dar el o tinea una si buna: sa nu mai tip, ca ma omoara in bataie."
Desi bolnava, batrina, speriata si cu citeva coaste rupte, femeia a reusit sa scape din miinile violatorului si a alergat in batatura, apoi pe ulita, strigind disperata dupa ajutor. Gerontofilul a ajuns-o din urma si a trintit-o in mijlocul drumului, a tirit-o prin pietre si a lovit-o cu salbaticie, incercind s-o faca sa taca. "M-a tirit pina la a patra casa, aproape de coltul strazii. O vecina care a auzit tipetele a aprins lumina afara si iesit la poarta, sa vada ce se petrece. M-am dus la ea si i-am povestit tot. Individul ala s-a ascuns linga un gard, vizavi de noi si asculta cum ma plingeam vecinei. In acest timp, s-a intors barbatul cu caruta, impreuna cu asistenta, iar tinarul care a vrut sa ma batjocoreasca a fugit", si-a amintit femeia.
Auzind ce patise nevasta sa, Nicolae M. a dat bice calului si a alertat paznicul din sat, care, la rindul sau, i-a sesizat pe politistii de la Postul Victoria. Luni seara, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean, pentru ingrijiri medicale si tot atunci a fost audiata de judiciaristi si examinata de medicul legist Aurelian Savu.
Comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale, ne-a precizat ca cel care a incercat s-o batjocoreasca pe femeia de 60 de ani este Costel Ion, de 19 ani, din aceeasi localitate cu victima. Gerontofilul s-a aparat spunind ca n-a vrut sa o violeze pe femeie si ca, de fapt, a dat iama in curtea victimei pentru a fura gaini. Suspectul a fost incatusat de politisti si prezentat Parchetului Insuratei, apoi instantei de judecata, cu propunerea de arestare preventiva. In baza probelor administrate de anchetatori, judecatorii au emis pe numele individului un mandat pentru primele 29 de zile, sub acuzatiile de violare de domiciliu, tentativa de furt calificat, tentativa de viol si lovire, fapte pentru care ar putea sta ani buni dincolo de zabrele.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii