Batalionul Nave Treceri Fluviale “Danubius”, 25 de ani de la înfiinţare | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Batalionul Nave Treceri Fluviale “Danubius”, 25 de ani de la înfiinţare

• evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie militară şi religioasă desfăşurată în cadru restrâns • au rostit alocuţiuni generalul de brigadă Vasile Ionescu, comandantul Brigăzii 10 Geniu, şi colonelul Constantin Andrei, comandantul batalionului care şi-a sărbătorit un sfert de veac de existenţă

 

Batalionul Nave Treceri Fluviale “Danubius” Brăila, la ceas aniversar.

În ziua de sămbătă, 1 august 2020, s-au împlinit 25 de ani de la înfiinţarea Batalionului Nave Treceri Fluviale “Danubius”, unitate aparte în cadrul Forţelor Terestre. Batalionul este constituit din subunităţi care execută acţiuni militare cu caracter terestru şi subunităţi care îşi desfăşoară activitatea strict în mediul naval.

Evenimentul a fost marcat printr-o ceremonie militară şi religioasă desfăşurată în cadru restrâns, cu respectarea măsurilor de prevenire şi limitare a efectelor răspândirii noului Coronavirus, în prezenţa reprezentanţilor eşaloanelor superioare, a comandanţilor de unităţi şi a foştilor comandanţi de unităţi din Garnizoana Brăila. Au rostit alocuţiuni comandantul Brigăzii 10 Geniu “Dunărea de Jos”, general de brigadă Vasile Ionescu şi comandantul Batalionului Nave Treceri Fluviale “Danubius”, colonelul Constantin Andrei, care au prezentat un scurt istoric al batalionului şi au subliniat profesionalismul şi implicarea personalului unităţii.

“Pe lângă momentele de bucurie şi satisfacţie, această frumoasă aniversare trebuie să vă dea imboldul de a persevera în muncă, de a da în continuare dovadă de acelaşi profesionalism, de aceeaşi dăruire şi pasiune, pentru a fi o echipă puternică, în măsură să realizeze lucrări de înaltă calitate şi durabile în timp. Cu prilejul sărbătoririi a 25 de ani de existenţă a unităţii noastre, vă mulţumesc pentru eforturile depuse şi vă doresc să aveţi putere de muncă, succes în activitate şi un sincer La mulţi ani!”, a spus col. Constantin Andrei, adresându-se militarilor din subordine.

În semn de apreciere pentru îndeplinirea ireproşabilă a misiunilor şi obţinerea unor rezultate meritorii în procesul de instruire, mai multe cadre militare şi gradaţi profesionişti de la Batalionul Nave Treceri Fluviale “Danubius” au fost recompensaţi cu distincţii militare şi diplome oferite de ofiţeri din eşaloanele superioare şi din comanda unităţii brăilene.    

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro