Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bataie crunta, in familie

Bataie cu pumnii, picioarele si cu toporul, intre tata si fiu. S-a intimplat intr-o familie din comuna Viziru, unde tatal, de 59 de ani, si fiul, de 19 ani, s-au lovit parte in parte. Batrinul s-a ales cu citeva taieturi pe fata si citeva vinatai, iar tinarul a ajuns in spital, in coma profunda.
Cei doi s-au luat la harta pentru ca baiatul, Costin Vasile, venise beat acasa la tatal sau, sarise gardul gospodariei si, dupa ce s-a invirtit putin prin ograda, s-a hotarit sa se duca din nou la circiuma. Tatal sau, Ion Vasile, a incercat sa-l opreasca si sa-l convinga sa stea linistit acasa, insa tinarul nu a inteles de vorba buna. De la rugaminti, s-a ajuns la injuraturi, apoi la imbrinceli si pina la bataie in toata regula, nu a mai fost decit un pas. Costin a pus mina pe topor si l-a lovit pe tatal sau, insa, desi este o mina de om, Ion l-a dovedit pe acesta, si l-a pocnit cu pumnii, pina nu a mai avut pic de putere. Un vecin a incercat sa-l ajute, din strada, strigind la Ion sa-si lase fiul in pace, insa acesta devenise o fiara. "Era in strada, cind am auzit scandal si tipete, in curte la vecinul. Era batrinul si cu fiul sau, il batea acolo, a dat in el, am suportat, am suportat, dar il batuse tare, horcaia Costin ca un porc din ala, cind ii tai gitul si striga dupa ajutor. Eu am strigat la mosul ala "bre, nu mai da, bre, il omori!". El mi-a zis: "Dar ce, e baiatul meu si fac ce vreau cu el!". Si l-am lasat, ca nu aveam ce sa fac, nu puteam intra la el in curte, ca oricum poarta era incuiata", ne-a declarat Silviu Bounegru,
Versiunea presupusului agresor este putin diferita, Ion declarind ca la inceput, l-a imbrincit pe fiul sau, ca sa-l faca sa stea acasa, insa, ulterior, cind acesta a pus mina pe topor, s-a luptat pentru viata sa:
"A venit beat acasa, a intrat prin fundul curtii si m-am imbrincit cu el, ca voia sa plece iar. L-am luat si l-am impins in pat, dar degeaba, el a inceput iar, ca vrea sa iasa afara. A iesit afara, i-am mai dat vreo doi pumni si i-am zis "mai, intra in casa!". Nu voia sa se linisteasca, absolut nu vrea sa se linisteasca, sa stiti. Cind a venit cu toporul, eu m-am aparat, ca sint om batrin, la 59 de ani".
Seful de post din comuna Viziru, agent sef principal Nitu Paraschiv, ne-a declarat ca familia Vasile este una care a creat probleme si in localitatea Valea Cinepii, unde au locuit inainte de a se muta la Viziru. El ne-a declarat ca nu este prima data cind au loc scandaluri intre membrii familiei, si cind iese cu bataie. "Vasile Costin a venit acasa in stare avansata de ebrietate, a escaladat gardul in curte si a avut loc un conflict intre el si tatal sau. Ion Vasile a incercat sa-l inchida pe fiul sau, sa nu mai iasa afara, pentru ca era in stare avansata de ebrietate. L-a lovit pe tatal sau cu piciorul si cu toporul, i-a produs leziuni in zona fetei, acesta i-a aplicat si el, la rindul lui, citeva lovituri cu pumnul. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care are nevoie tinarul, politistii vor stabili incadrarea juridica a faptei lui Ion Vasile", ne-a smai spus ag. sef princ. Nitu Paraschiv.
Costin Vasile a iesit din coma si se afla in prezent internat la Spitalul Judetean Galati, in stare destul de grava.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii