Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basescu a facut primii pasi dupa operatie, importanti pentru recuperare

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, primii pasi dupa operatie, importanti pentru recuperare, echipa de medici de la spitalul din Viena declarind ca nu se tem de complicatii in evolutia starii sanatatii, dar ca inca nu se poate preciza data revenirii in tara a sefului de stat
Echipa de medici condusa de profesorul universitar doctor Engelbert Knosp a anuntat ca Basescu a facut citiva pasi si ca va incerca acest lucru de mai multe ori. "Suntem convinsi ca o va face din ce in ce mai bine", a spus Knosp
El a precizat ca pasii facuti de Basescu sint foarte importanti pentru recuperare si ca medicii sint bucurosi ca totul a fost bine.
"Am estimat ca operatia va fi dificila. Nu ne-am fi imaginat ca, la trei zile dupa operatie, presedintele va fi intr-o situatie atit de buna. Sintem norocosi", a spus Knosp.
El a declarat ca data la care Basescu se va intoarce in Romania depinde de modul de recuperare si de cum se va simti presedintele.
"Complicatiile pot aparea in prima saptamina de la operatie, normal. Dar am verificat totul si nu ne temem de complicatii. Totul este bine, clinic nu avem probleme" a spus Knosp.
El a precizat ca Basescu este un pacient relaxat, care nu s-a plins de nici o problema.
Doctorul a spus insa ca nu a avenit momentul ca presa sa faca fotografii sau sa ia imagini ale presedintelui.
"Mai tirziu imagini si fotografii. Acum ne concentram pe recuperare, sa poata sta in picioare, sa poata merge" a spus Knosp.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii