Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Baschetul are multi adepti la Braila

Prima actiune in Braila, initiata de Clubul de baschet "Fantezia", s-a bucurat de o mare audienta in rindul copiilor si nu numai.
La actiunea de selectie care a avut loc vineri, de la ora 18.00, la Colegiul National "Nicolae Balcescu", s-au prezentat 86 de copii, iar simbata dimineata 35 de elevi de liceu. La aceasta din urma categorie s-a si derulat primul antrenament, unul extrem de interesant care s-a incheiat cu partide pe durata a cinci minute. Antrenamentul a inceput cu componentele tehnice, iar antrenorul Mircea Totolici a declarat ca la Braila baschetul are o mare priza la public: "Simbata, fiind mai putini, am putut sa facem si primul antrenament care a constat in driblinguri, aruncari la cos, mini partide de baschet. Iar elevii care s-au prezentat pentru prima data la un astfel de antrenament s-au miscat binisor. La categoria cealalta de virsta au fost foarte multi copii de aceea nu am putut decit sa le testam aptitudinile fizice. Concluzia este aceea ca la Braila exista interes pentru baschet, si nu numai, in rindul copiilor, dar si in rindul conducatorilor unitatii scolare unde noi ne vom desfasura activitatea. Am mai declarat insa ca nu trebuie sa cerem rezultate peste noapte. Progresele, indiferent de disciplina sportiva, se fac in timp."
Urmatoarele antrenamente vor avea loc joi, la Colegiul National "Nicolae Balcescu", dupa urmatorul program: de la 16.00 la 17.30 elevii din clasele I-IV, de la 18.00 la 19.30, cei din clasele V-VIII, iar de la 19.30 la 21.00 elevii de liceu.
"Abia de joi vom incepe antrenamentele adevarate. Firesc in primele luni ne vom axa pe lucruri simple si pe parcurs le vom aprofunda. Actiunea de selectie va continua si in functie de cerinte vom alcatui si alte grupe, functie de virstele celor care vor sa deprinda tainele baschetului", a declarat Mircea Totolici.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii